Ваннік Олег Вікторович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Олег Вікторович Ваннік (народився 2 травня 1961 року) — громадський діяч, головний редактор газети "Не улетай", координатор національного проєкту "Вуличний футбол в Україні" та менеджер збірної України в чемпіонатах світу з футболу серед безпритульних.

Життєпис[ред. | ред. код]

Народився 2 травня 1961 в Петропавловськ-Камчатський РРФСР. З 1967 року живе в місті Одеса.

У 1967 — 1977 роках навчався в Одеській середній школі №32. В 1977—1982 здобував освіту в Одеському технологічному інституті холодильної промисловості на факультеті кріогенної техніки. Отримав спеціальність інженера кріофізика.

З 2002 — співробітник Одеського Благодійного фонду "Дорога до дому". Головний редактор газет "Соціальні інвестиції", "Дорога до дому". Керівник національного проєкту "Червона картка дитячій бездоглядності" (вуличний футбол), під патронатом UNICEF.

У 2003 — 2006 роках навчався в Християнському гуманітарно-економічному відкритому університеті на факультеті соціальної психології. Здобув спеціальність соціальний психолог.

У 2008 — курс "Методика вивчення розширення ВІЛ-інфекції серед дітей та молоді, які живуть та працюють на вулиці", за участю тренерів організації "DOctors of the world-USA".

У 2009 — курс "Підлітки груп ризику" під егідою UNICEF.

Координатор національного проєкту "Вуличний футбол в Україні" та менеджер збірної України в чемпіонатах світу з футболу серед безпритульних (проводиться щорічно, починаючи із 2003 р.).

Учасник інших соціальних проєктів Благодійного фонду "Дорога до дому"

Реалізовані проєкти[ред. | ред. код]

  • Керівник національного проєкту "Червона картка дитячій бездоглядності" під патронатом UNICEF (вуличний футбол).
  • Головний редактор газет "Соціальні інвестиції", "Дорога к дому".

Див також[ред. | ред. код]

Посилення[ред. | ред. код]