Вікіпедія:Вікізустрічі/319

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Підготовка до зустрічі

[ред. код]

Клуб любителів Вікіпедії: 30 травня, 18:30, Київ

[ред. код]

Час: Четвер, 30 травня, 18:30

Місце: MODI Art&Wine Gallery, Мала Житомирська 17, Київ, Україна. Див. на Google Maps

Учасники

[ред. код]
  1. Дмитро Вітик — власник MODI Art&Wine Gallery
  2. --Perohanych (обговорення) 19:50, 21 травня 2024 (UTC)[відповісти]

Реєструйтеся також на Сторінці події у ФБ

Обговорення

[ред. код]

Ініціатором зустрічі є Дмитро Вітик — власник MODI Art&Wine Gallery. Він виступив з ідеєю Клубу любителів Вікіпедії – регулярних зустрічей наявних й потенційних авторів Вікіпедії і запропонував провести таку зустріч у MODI Art&Wine Gallery

MODI Art&Wine Gallery — це київська кнайпа, яка об'єднує мистецьку галерею, винний бар і невеликий конференц-зал. Тут проходять мистецькі, наукові, краєзнавчі зустрічі, музичні вечори.

Як на мене, спілкування редакторів Вікіпедії за келихом вина може бути корисним з кількох причин:

  1. Побудова спільноти: Неформальні зустрічі сприяють встановленню особистих зв’язків та зміцненню спільноти редакторів. Це створює більш дружню та підтримуючу атмосферу.
  2. Покращення комунікації: Легке спілкування за келихом вина допомагає зняти напругу та покращити комунікацію між редакторами. Це може сприяти більш конструктивному обговоренню та вирішенню конфліктів.
  3. Обмін ідеями: В невимушеній обстановці редактори можуть вільніше ділитися ідеями та думками, що може призвести до креативних рішень та нових проєктів.
  4. Мотивація: Такі зустрічі можуть підвищити мотивацію редакторів, оскільки вони відчувають себе частиною спільноти та отримують позитивні емоції від спілкування з однодумцями.
  5. Відпочинок та релаксація: Редагування Вікіпедії може бути стресовим. Спілкування за келихом вина дозволяє розслабитися та відновити сили, що в кінцевому результаті покращує продуктивність.
  6. Зміцнення довіри: Особисті зустрічі допомагають створити атмосферу довіри та взаємоповаги, що сприяє більш ефективній співпраці в майбутньому.

Звичайно, важливо пам'ятати про помірність та дотримуватися правил етикету, щоб такі зустрічі приносили користь і не перетворювались на зловживання алкоголем.

У цій кнайпі є ноутбук з інтернетом і великий екран, то ж можна демонструвати свої набутки, робити презентації.

Не маю певності чи стануть такі зустрічі популярними, але спробувати варто, то ж приєднуюся до запрошення пана Дмитра. --Perohanych (обговорення) 20:26, 21 травня 2024 (UTC)[відповісти]

Цю зустріч можна вважати відзначенням 15-річчя Вікімедіа Україна? --Jbuket (обговорення) 05:23, 22 травня 2024 (UTC)[відповісти]
До речі!!! --Perohanych (обговорення) 05:33, 22 травня 2024 (UTC)[відповісти]
Це що, вирішили перевинайти вікічетверги?--Анатолій (обг.) 00:29, 1 червня 2024 (UTC)[відповісти]

Звіт

[ред. код]

Зустріч відбулася, посиділи за столиком на вулиці, був Дмитро Вітик, прийшов A1, обліковий запис ще одного, четвертого, не запам'ятав, знаю лише що звати його Ігор, він вніс кілька правок до математичних статей. Випили по келиху вина, в основному ми з А1 пояснювали як функціонує екосистема Вікіпедії. Є спільне фото, але його зробила одна випадкова прохожа на мій смартфон, то ж для публікації у Вікісховищі не підходять, тому публікую посилання:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10234133118372929&set=p.10234133118372929&type=3

--Perohanych (обговорення) 14:49, 8 червня 2024 (UTC)[відповісти]