Галичанка ІФ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
туристична фірма
Галичанка ІФ
Тип бізнес
Галузь туризм
Спеціалізація туристичні послуги
Гасло "Ми Галичину не продаємо, ми продаємо відпочинок на Галичині"
Засновник(и) Бордун Зоя Михайлівна
Штаб-квартира м. Івано-Франківськ, вул.Заклинських, 8;
Територія діяльності весь світ
Послуги туристичні послуги
Власник(и) Бордун Зоя Михайлівна
galychankaif.com.ua

«Галичанка ІФ» — приватне підприємство Івано-Франківська, засноване 1999 року, спеціалізується на наданні туристичних послуг в Україні. Є дійсним членом Регіонального туристично-інформаційного центру[1] та є фундатором Туристичної Асоціації Івано-Франківщини.

Діяльність[ред. | ред. код]

«Галичанка ІФ» обслуговує, перш за все, мешканців Івано-Франківської області. Як туристичний оператор надає туристичні послуги мешканцям Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Харківської, Київської та інших областей і приїзджим гостям/туристам з-за меж України. У співпраці із своїми партнерами з Болгарії, Єгипту, Туреччини та ряду інших країн - надаються послуги відпочинкових турів за межами країни.

«Галичанка ІФ», як фундатор Туристичної Асоціації Івано-Франківщини, бере активну участь в міжнародних заходах щодо організації та впровадження туристичного бізнесу (в 2002 році — виставки в Берліні та Познані, в 2003 — 2009 роках — тематичні виставки в Мадриді, Мілані, Берліні, Познані та Лондоні а також по Україні — Києві[2], Одесі, Івано-Франківську, Яремчі).

Підприємство входить до числа лідерів туристичного бізнесу краю[3]. На фірмі налагоджена співпарця з ВУЗами краю, тут проходять стажування та виробничу практику студенти і випускники цих навчальних закладів, що спеціалізуються на підготовці фахівців в галузі туризму, реклами[4] [5]. Підприємство тісно співпрацює з владними[6] та бізнес-структурами краю.

Джерела[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 23 серпня 2010. Процитовано 5 лютого 2011.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. http://micro-news.ru/v-ukraine/132018-turistichn-mozhlivost-prikarpattya-predstavili-u-kiyev.html[недоступне посилання з липня 2019]
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 12 квітня 2016. Процитовано 5 лютого 2011.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  4. http://diplomna5.com/item-25085/[недоступне посилання з липня 2019]
  5. Архівована копія. Архів оригіналу за 7 листопада 2010. Процитовано 5 лютого 2011.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  6. Архівована копія. Архів оригіналу за 5 березня 2016. Процитовано 5 лютого 2011.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)