Гедульянов Вадим Едуардович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Гедульянов Вадим Едуардович
Гедульянов Вадим Едуардович
Гедульянов Вадим Едуардович
Голова Києво-Святошинської районної ради
2 7 вересня 2016 року — 3 вересня 2019 року
Попередник Тигов Олександр Олександрович
Народився 12 лютого 1990(1990-02-12) (34 роки)
м. Керч, АР Крим, Українська РСР, СРСР
Громадянство Україна Україна
Освіта Кандидат юридичних наук
Alma mater Національний університет «Одеська юридична академія»
Релігія Християнство

Гедульянов Вадим Едуардович (нар. 12 лютого 1990 року в м. Керч, АР Крим, Україна) — голова Києво-Святошинської районної ради, депутат Києво-Святошинської районної ради VІІ скликання, український політик, меценат, правознавець.

Освіта[ред. | ред. код]

У 2013 році завершив навчання в Національному університеті «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство» та отримав кваліфікацію магістра права.

У 2020 році здобув ступінь кандидата юридичних наук, спеціалізується в галузі адміністративного та фінансового права.

Кар'єра[ред. | ред. код]

  • З 2011 по 2014 рік займався підприємницькою діяльністю.
  • 2011—2013 рр. — директор ТОВ "АСК-ЮНІ".
  • У 2013 році перебував на посаді заступника директора КП "ЖКС "Фонтанський".
  • 2013—2014 рр. — директор КП "ЖКС "Фонтанський".
  • З вересня 2016 року — голова Києво-Святошинської районної ради VII скликання.

Громадсько-політична діяльність[ред. | ред. код]

На виборах народних депутатів 2012 року балотувався на одномандатному виборчому окрузі №135, в Приморському районі м.Одеса як самовисуванець. Реєстрацію кандидата було скасовано 25.09.2012 на пісдтаві звернення із заявою про відмову балотуватися.[1]

На місцевих виборах 25 жовтня 2015 року обраний депутатом Києво-Святошинської районної ради VІІ скликання від м. Боярка.

За час діючої каденції Києво-Святошинської районної ради обіймав посаду голови постійної комісії з питань законності, правопорядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, свободи слова, захисту прав і законних інтересів громадян та взаємодії із засобами масової інформації. Також очолював постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій Києво-Святошинської районної ради.

З 27 вересня 2016 року — голова Києво-Святошинської районної ради.

Нагороди[ред. | ред. код]

Нагороджений відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в Антитерористичній операції», відзнакою «За вірність народу України» та Почесною грамотою першого Президента України Леоніда Кравчука, Подякою Голови комітету Верховної ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артура Палатного, Подякою голови Асоціації міст України, Київського міського голови Віталія Кличка, медаллю «За жертовність і любов до України» Української Православної Церкви Київського Патріархату, іменною подякою загальнонаціонального проекту «Місцеве самоврядування. Народні обранці», орденом «За розвиток української державності», нагрудним знаком «За заслуги перед Київщиною» і Почесною грамотою Київської обласної ради, Почесною грамотою Національної гвардії України, грамотами Одеської обласної державної адміністрації, Приморської районної у м. Одеса адміністрації, подяками командування батальйону «Київська Русь», сільських та селищних рад.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Центральна Виборча Комісія - Вибори народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. Архів оригіналу за 17 червня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]