Доценко Марія Ростиславівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Доценко Марія Ростиславівна
Народилася1 листопада 1967(1967-11-01) (56 років)
Київ, Українська РСР, СРСР
КраїнаУкраїна Україна
Національністьукраїнка
Діяльністьдипломат, журналістка, математик
Alma materФакультет кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1990)
ГалузьДипломатія, журналістика
ЗакладООН
Науковий ступінькандидат фізико-математичних наук
Відома завдяки:Представник Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія

Доценко Марія Ростиславівна (1 листопада 1967, Київ) — український науковець, журналіст та дипломат. Керівник відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ в Сербії. Представник Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія.

Біографія

[ред. | ред. код]

Народилася 1 листопада 1967 року в Києві. Закінчила Київський державний університет ім. Т.Шевченка, фізико-математичний факультет та факультет журналістики. Закінчила Міжнародний інститут менеджменту, магістр ділового адміністрування. Кандидат фізико-математичних наук (1996)[1].

Працювала радником у зв'язках з засобами масової інформації в Управлінні Координатора проектів ОБСЄ; керівника проекту з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), а також технічним аналітиком мережі зв'язків із іноземними громадянами.

З січня 2005 року по червень 2008 року співробітник відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ з питань розвитку та моніторингу в Скоп'є. З червня 2008 до серпня 2009 року працювала керівником відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ в Сербії.

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун оголосив про призначення Марії Доценко, громадянки України, представником Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія. Вона приступила до виконання своїх нових обов'язків 10 серпня 2009 року.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Бібліотечний каталог російських і українських дисертацій. Архів оригіналу за 6 березня 2016. Процитовано 27 грудня 2011.

Посилання

[ред. | ред. код]