Занадто прекрасна для мене

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Занадто прекрасна для мене
Too lovely girl for me
Тип телесеріал
Телеканал(и) SBS
Жанр музичний, мелодрама, романтика
Формат зображення 16:9
Тривалість серії 60 хв.
Режисер Пак Хьон Кі
У головних ролях Рейн
Лі Чо Хі
Кім Хє Ин
Пак Ду Сік
На Хе Рьон
Пак Йон Гю
Крістал Чон
Кім Мьон Су
Чха Є Рьон
Країна-виробник Південна Корея Південна Корея
Мова оригіналу корейська
Перший показ 17 вересня 20146 листопада 2014
Кількість сезонів 1
Кількість серій 16
Попередник Мій друг ще живий
Наречена століття
МонСтар
Послідовник Піноккіо
Посилання

Занадто прерасна для мене (кор. 내겐 너무 사랑스러운 그녀) — південнокорейський телесеріал, створений у 2014 році корейським режисером Пак Хьон Кі. Серіал складається з 16 серій по 60 хвилин кожна.

Сюжет[ред. | ред. код]

Хьон Ук (Рейн) генеральний директор агентства талантів. Окрім цього хлопець дуже обдарований композитор і продюсер. Він добрий і чуйний чоловік, однак, про це ніхто не знає. Він приховує свою справжню сутність за маскою байдужості, тим самим відштовхуючи від себе оточуючих. Причиною такої поведінки стало жахливе ДТП, в якому загинула його кохана дівчина. Після цього події життя Хьон Ука перетворилася на справжнє пекло. Так було до тих пір, поки в його життя на величезній швидкості не вривається Се На (Кристал). Як виявилося, ця дівчина — сестра померлої коханої Хьон Ука. За щасливим збігом обставин Се На приїхала в Сеул, щоб стати популярною співачкою, а допомогти їй у цьому зголосився саме Хьон Ук. Завдяки цій зустрічі, між двома половинками спалахує іскра, а музика перетворює її в цілюще полум'я любові…[1]

Головні герої[ред. | ред. код]

Другорядні персонажі[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. f(x) Крістал зніматиметься разом з Рейном в новій драмі «Занадто прекрасна для мене». soompi. Архів оригіналу за 21 липня 2019. Процитовано 20 липня 2019.
  2. Рейн намагається зруйнувати рожеві ілюзії о зірках в «Занадто прекрасна для мене». The Korea Herald. Архів оригіналу за 15 вересня 2019. Процитовано 20 липня 2019.
  3. Крістал з f(x) зніматиметься разом з Рейном в новій драмі. The Chosun Ilbo. Архів оригіналу за 25 грудня 2020. Процитовано 20 липня 2019.
  4. Зірки що зніматимуться в серіалі «Занадто прекрасна для мене» зібралися для прочитання сценарію. soompi. Архів оригіналу за 21 липня 2019. Процитовано 20 липня 2019.

Джерела[ред. | ред. код]