Категорія:Помилки CS1: Сторінки з помилками PMC

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Це категорія спостереження для посилань на джерела CS1, що мають помилки PMC.

Кнайпа (допомога)

Перевірте значення |pmc=

Параметр |pmc= є ідентифікатором PubMed Central. PMC є порядковими числами, що починаються з 1 і збільшуються. Модуль:Citation/CS1 перевіряє ідентифікатор PMC, щоб впевнитися, що його значення є числом, що більше нуля і менше ніж 11100000, та що ідентифікатор містить лише цифри. Подальша перевірка не здійснюється.

Щоб виправити цю помилку, впевніться, що значення |pmc= є правильним та що воно не містить літер, пунктуації або інших символів. Не включайте «PMC» у значення параметра.

Якщо значення є правильним та більшим ніж поточно налаштований ліміт: 11100000, то, будь ласка, повідомте про це на Обговорення модуля:Citation/CS1, щоб ліміт оновили.

Сторінки з цією помилкою автоматично поміщаються в Категорія:Помилки CS1: Сторінки з помилками PMC (8 сторінок)[a].


Виноски[ред. | ред. код]

  1. Сторінки в просторах Обговорення категорії, Обговорення чернетки, Обговорення файлів, Обговорення довідки, Обговорення MediaWiki, Обговорення модулю, Обговорення порталу, Обговорення, Обговорення шаблону, Користувач, Обговорення користувача Обговорення Вікіпедії не включаються в категорії спостереження. Крім того, сторінки, чиї назви співпадають із '/[Пп]ісочниця', '/[Тт]ести' та '/[Аа]рхів' не включаються в категорії відслідковування.