Користувач:Юрій Булка/курс-електронна-музика-2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ремарки щодо статей студентів:

Студенти

[ред. | ред. код]
Стаття: Intonarumori

Писала статтю поступово і самостійно, консультувалася зі мною щодо різних моментів, допоміг трохи з форматуванням. Окей.

Стаття: ?

Під цим обліковим записом не було ніяких редагувань.

Стаття: Ельжбєта Сікора

Зробив на перший погляд гарну статтю, але якщо ближче придивитися, то текст майже без змін взяв з буклету COURSE (або сайту філармонії, або якогось анонсу, де цей текст циркулював), замість того, щоб взяти кілька джерел, проаналізувати й самостійно щось написати. Я йому звернув на це увагу, але він не відреагував. Тому стаття виглядає так.

Стаття: Дафна Орам

Подібна ситуація — текст статті був дослівний вкорочений переклад звідси, і його довелося вилучити (як саме вона виглядала, можна глянути в історії редагувань статті). Але статтю я перевірив тільки позавчора, тому часу відреагувати у неї було значно менше, ніж у Anton Prozorskyy.

Стаття: Піанола

Загалом добре, джерела неідеальні (дуже загальні), але оскільки я йому на це не звернув вчасно увагу, то він і не знав про недолік.

Стаття: Московська експериментальна студія електронної музики

Окей.

Стаття: Вібрафон

Окей.

Стаття: Еліот Картер

Окей.

Писав (-ла) у себе в просторі користувача щось про Верді (?). На запитання не відреагував (-ла).

10 квітня створила чернетку про Оліверос, загалом позитивно, тільки немає джерел. Детальніше я їй написав тут. --Юрій Булка (обговорення) 09:50, 11 квітня 2016 (UTC)

Доповнив статтю про алеаторику. Окей.