Користувач:Fudoshikume/Четвертий вимір

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Четвертий вимір
Основна інформація
Жанр Альтернативний рок
Поп-панк
Репкор
Роки 2012 — ...
Країна Україна
Місто Луцьк
Склад Юрій Хлопецький
Іван музичук
Ігор Власюк
Андрій Жаловага
Колишні
учасники
Вадим Попко
Яна Трофимчук
Назар Храновський
Ігор Микитин
Павло Склянчук
Дмитро Амброзяк
Офіційна сторінка VK

Четвертий вимір — музичний гурт з Луцька, виконавці грають у стилях альтернативний рок, поп-панк, грандж, репкор. Гурт (тоді ще під назвою «Bridge to Another World») був заснований 29 лютого 2012 року, коли відбулася їх перша репетиція на репетиційній базі «Garage».

Тоді до складу групи увійшли Іван Музичук (вокал), Андрій Жаловага (гітара), Павло Склянчук (гітара), Ігор Власюк (ударні) та Вадим Попко (бас гітара). Вони почали свій розвиток з виконання кавер-версій пісень гуртів Linkin Park, Three Days Grace та New Politics. Першим результатом творчості учасників стала пісня «Ще одна хвилина», з якою гурт виступив декілька разів, яка попри те не була записана і випущена офіційно. Згодом склад гурту почав змінюватись, Вадим Попко покинув групу, за Іваном закріпилась гітара та речитатив, за Андрієм Жаловагою бас гітара, він також запрошував різних вокалістів до гурту: Яну Трофимчук, Назара Храновського, Ігора Микитина. Але жоден з них не затримався в групі надовго. У березні 2013 року до гурту приєднався троюрідний брат ударника Ігора Власюка, вокаліст Юрій Хлопецький, після чого склад гурту став майже остаточним. В травні гурт покинув Павло Склянчук. На заміну ритм-гітаристу до складу приєднався Дмитро Амброзяк (клавішні), проте виступив він з групою лише раз, після чого покинув її і став співзасновником інді-гурту The Substanse. З того часу склад Четвертого виміру не змінювався. В листопаді гурт записав демо перших пісень «Промий собі мозок» та «Як завжди». З того часу гурт почав активну конуертну діяльність, виступав у клубах Луцька, на міській сцені Євромайдану, серії вечірок Rock'n'Roll parties.

Наприкінці весни 2014 року учасники групи майже припинили виступи і зосередили зусилля на написанні нового матеріалу. Першим видимим результатом став реліз пісні «Цензура» 1 вересня. 1 грудня хлопці офіційно представили у соціальній мережі “Вконтакте” ще три своїх твори: “Red Bright Suns”, “Атлантида”, “Ламай”.