Користувач:Phild452/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Phildas
Стрельцов Богдан
В Конотопі
Основна інформація
Повне ім'я Стрельцов Богдан Вікторович
Дата народження 16 грудня 2006 р. (17 років)
Місце народження Бахмут
Громадянство Україна Україна
Національність українець
Інструменти Гітара
Мова українська
Жанр реп
альтернативний хіп-хоп
Псевдоніми Phildas
Співпраця Landr

Стрельцов Богдан Вікторович, псевдонім Phildas (нар. 16 грудня 2006(20061216), Бахмут, — український виконавець, автор пісень, композитор, бітмейкер

Життєпис[ред. | ред. код]

Дитинство та юність[ред. | ред. код]

Народився 16 грудня 2006 року у місті Бахмут Донецької обл. Його батько Стрельцов Віктор Анатолійович 1949 року народження, працював Дільничним інспектором міліції. Мати Жеребіло Наталія Сергіївна 1978 року народження, Хімік лаборант за освітою та працювала Завгоспом у школі.

1 лютого 2015 року помер батько Стрельцова Богдана в той час сім'я пережила велику втрату і вимушена була переїхати у більш безпечне місце для існування, бо другим чинником було вторгнення Російської Федерації на територію України

2022: Початок кар'єри як музиканта[ред. | ред. код]

Стрельцов Богдан Вікторович почав захоплюватися саме виступами на сцені ще у далекому 2019 році, але категорично не хотів виступати не зі своїми піснями. Зрозумівши що ніхто йому з цим не хоче допомагати через маленький вік, і взявши все у свої руки, почав з програми FL Studio. З'явилась перша класична гітара і це стало для нього новими ідеями та новими можливостями для створення музики. Першу сольну та власноруч зроблену в домашніх умовах пісню, він випустив завдяки інтернету на при кінці 2022 року.

Наступний 2023 рік для Phildas став феєричним, альбом KIND DEMON'S AGE який він записав спільно з PINK SLEEP він презентував на кожному виступі відбулись концерти та безліч знайомств з колегами по музиці.  

2024 — дотепер: Творчий розвиток[ред. | ред. код]

Теперішній рік почався з тиші від Phildas, але відомо що він вже підготував новий альбом для виходу, залишилось тільки дочекатись.