Маріупольська Інвестиційна Група

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Керуюча компанія «Маріупольська Інвестиційна Група»
Тип Товариство з обмеженою відповідальністю
Форма власності товариство з обмеженою відповідальністю
Галузь менеджмент, транспорт, логістика
Засновано 2014
Засновник(и) Олександр Володимирович Савчук
Штаб-квартира Маріуполь
ukmig.com.ua/ua

Керуюча компанія «Маріупольська Інвестиційна Група» (ТОВ «КК „МІГ“») (повна назва: Товариство з обмеженою відповідальністю "Керуюча компанія «Маріупольська Інвестиційна Група», англ. Management Company «Mariupol Investment Group», Limited liability company (MC «MIG», LLC) — керуюча компанія для активів, які надають послуги з перевалки та зберігання вантажів, логістичні та експедиторські послуги[1]

Діяльність[ред. | ред. код]

Маріупольська Інвестиційна Група – це група компаній транспортно-логістичного сектору на Сході України, яка займається зерновим бізнесом, наземною та морською логістикою.

Група займається управлінням морського терміналу в акваторії порту Маріуполь, який забезпечує оптимальну логістику для сільгоспвиробників Сходу України.[2]

«КК «МІГ»» виконує функцію корпоративного і стратегічного управління цими активами через розробку та затвердження стратегії розвитку, ухвалення ключових інвестиційних рішень, призначення і затвердження кандидатів на позиції топ-менеджменту.

В компанії функціонує розвинена система корпоративного управління, яка будується на основі міжнародних стандартів корпоративного управління та ділової етики, вимог українського законодавства, принципів Кодексу корпоративного управління Групи.

Історія[ред. | ред. код]

Компанія «Маріупольська Інвестиційна Група» була заснована в 2007 році, і за роки свого становлення трансформувалась в «Керуючу компанію «МІГ» та групу компаній, які знаходяться під її керівництвом.

Активи[ред. | ред. код]

Активи[3]

  • ТОВ «Укртрансагро» — сучасний зерноперевалочний комплекс в українській акваторії Азовського моря.  Компанія надає послуги з перевалки, накопичення, зберігання і відвантаження на морські судна, а також експедирування та митне оформлення зернових і олійних культур[4]
  • ТОВ «УТА Логістик» — спеціалізована логістична компанія, основним напрямком діяльності якої є перевезення різних видів зернових і олійних вантажів, а також продуктів їх переробки власним і найманим автотранспортом.
  • ТОВ «СвітАгроТрейд» - компанія, яка займається закупівлею та експортом зернових культур безпосередньо від виробника.
  • ТОВ «Мартлет» - оператор, який проводить фумігацію вантажів на судах в морських портах України.
  • ТОВ «Марітайм Логістікс» - компанія, яка надає комплексну послугу з керівництва морськими судами, а також послуги фрахтового брокерства та агентування.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Маріупольська інвестиційна група. Архів оригіналу за 1 жовтня 2015. Процитовано 30 вересня 2015.
  2. [1] [Архівовано 22 лютого 2022 у Wayback Machine.]
  3. (англ.) https://web.archive.org/web/20160304035134/http://mariupol.spravker.ru/upravliaiushchie-kompanii/upravliaiushchaia-kompaniia-mig.htm. Архів оригіналу за 4 березня 2016. Процитовано 31 серпня 2015. {{cite web}}: Пропущений або порожній |title= (довідка)
  4. [2] [Архівовано 3 березня 2021 у Wayback Machine.]