Мейделін Мартін

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Мейделін Мартін
Ім'я при народженні Madeleine Elizabeth Martin
Народилася 15 квітня 1993(1993-04-15) (31 рік)
Нью-Йорк (США)
Громадянство США США
Діяльність актриса
Роки діяльності 2000 — і дотепер
IMDb nm1502383

CMNS: Мейделін Мартін у Вікісховищі

Мейделін Елізабет Мартін (англ. Madeleine Elizabeth Martin; народилась 15 квітня 1993 року в Нью-Йорку, США) — американська актриса, співачка. Відома, насамперед, роллю Ребекки Муді в телесеріалі каналу Showtime «Блудлива Каліфорнія».

Біографія[ред. | ред. код]

народилась 15 квітня 1993 року в нью-йорку.

Вперше в ролі актриси спробувала себе в бродвейському національному турі «Звуки музики» з Річардом Чемберленом в 7 років.

Помітили і через кілька років дали зіграти головну роль в бродвейському спектаклі «День у смерті Джо Егга», дівчинка зіграла цю головну роль в 10 років. Мартін справила велике враження на глядачів і тодішніх акторів. У маленької дівчинки з'явилося багато фанатів і шанувальників, які просто обожнювали її. Мартін була настільки популярна, що престижне видавництво англ. New York Times Arts and Leisure запросило її вести персональну колонку.

Вперше з'явилася на телеекрані в 2003 році в серіалі «Закон і порядок», що стало несподіваним потрясінням для її фанатів і прихильників і ще більше додало їй популярності. У 2006 році актрису запрошують знятися в серіалі «Блудлива Каліфорнія» в ролі Беккі Муді. Завдяки серіалу «Блудлива Каліфорнія», дівчинка отримала світове визнання, у неї з'явилася маса фанатів по всьому світу.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]


  1. Virtual International Authority File[Dublin, Ohio]: OCLC, 2003.
  2. Bibliothèque nationale de France BNF: платформа відкритих даних — 2011.