Мертвий сезон (фільм, 2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Мертвий сезон
англ. Dead Season
ЖанрПостапокаліпсис, зомбі, фантастика, драма, хорор, пригоди, треш
РежисерАдам Девуа
СценаристАдам Девуа, Джошуа Клаузнер, Лорен Сімменс
У головних
ролях
Скотт Торф
Марісса Меррілл
Джеймс С. Бернс
Корсика Вілсон
Тривалість~ 85
Моваанглійська
КраїнаСША
Рік2012
IMDbID 1650042

Мертвий сезон (англ. Dead Season) — постапокаліптичний американський фільм режисера Адама Девуа про зомбі. Прем'єра фільму відбулася 15 травня 2012 року (Франція). Місця зйомок: Бербанк, Каліфорнія, США.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Коли у всьому світі вірусний спалах призводить до створення з людей зомбі, зачищаючи Землю від життя, двоє вижили з маленькою дитиною, і змушені бігти з охопленої хаосом Америки на віддалений острів, сподіваючись на шанс почати нове життя. Але хлопчику не судилося вижити, щоб побачити нове життя на острові, він був укушений зомбі і вбитий на шляху до острова дівчиною та чоловіком.

Але те, що вони знайшли — вселило новий жах. Орди голодних мерців, вже на острові, а інші люди змусили пару долучитися в боротьби або битви між собою. ВцілілІ, під егідою командира старої військовї бази США, повинні спуститися до дикості і нещадної тактики виживання просто кожен день…

Бажаний райський тропічний острів — виявляється пеклом з вкрай обмеженими ресурсами і голодними до сексу військовими, окрім того, виявляється, що командир бази ввів у норму канібалізм, і в чому тоді ж тепер різниця між зомбі та людьми, та чи була вони колись взагалі?

Актори

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]