Модуль:Citation/CS1/документація/Список категорій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ця сторінка перераховує список категорії, що витягнено з модулів Модуль:Citation/CS1/Configuration та Модуль:Citation/CS1/Configuration/пісочниця. Її мета продемонструвати різницю між основною версією і пісочницею групи модулів cs1|2.

Назви категорії витягнено напряму з таблиць error_conditions{} і prop_cats{}. У списках, першим розділом кожного списку (об'єднаний список) є категорії, що є і в основній версії й пісочниці модулів. Підрозділи перераховують назви категорій, що є в основній версії, а не в пісочниці (та навпаки). Деякі назви категорій формуються динамічно залежно від дати або значення мовного параметра або від назви самого параметра в шаблоні, який оброблюється модулем. І через те, що ця необхідна інформація не доступна, коли формуються ці списки, то такі категорії будуть мати тут червоні посилання ($1, $2 і $3 є елементами, що замінюються важливими частинами назви категорії).

Нові категорії в ~/Configuration/пісочниця можуть мати червоні посилання. Категорії в об'єднаних списках не повинні мати червні посилання.

Ці списки можна порівняти з категоріями перерахованими в Категорія:Помилки CS1, Категорія:Обслуговування CS1 та Категорія:Властивості CS1.

Категорії помилок основної версії і пісочниці (58)

Категорії обслуговування основної версії і пісочниці (18)

Категорії властивостей основної версії і пісочниці (57)