Мостотрест

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Мостотрест»
Тип Публічна компанія
Форма власності акціонерне товариство
Галузь Будівельна справа
Засновано 1930
Штаб-квартира Росія Росія: Москва
Ключові особи Власов Володимир Миколайович — генеральний директор
Продукція інфраструктура
Виторг $3,0 млрд. (2012)
Операційний прибуток (EBIT) 18 094 000 000 ₽ (2016)[1]
Чистий прибуток 5 013 000 000 ₽ (2016)[1]
Холдингова компанія Q4087906?
www.mostotrest.ru
CMNS: Мостотрест у Вікісховищі

Мостотрест — російська будівельна компанія, одна з найбільших організацій країни в галузі будівництва та реконструкції залізничних, автодорожніх і міських мостів і шляхопроводів. Повне найменування — Товариство з обмеженою відповідальністю «Мостотрест». Штаб-квартира — в Москві.

Діяльність[ред. | ред. код]

«Мостотрест» веде свою діяльність в Москві і Московській області, Санкт-Петербурзі, Краснодарському краї, Нижегородської, Ярославської, Ростовської, Рязанської, Воронезької, Тамбовської, Володимирській, Іванівській, Іркутської, Липецької та інших областях.

«Мостотрест» брав участь в реалізації низки проектів в рамках підготовки до зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі — будівництво транспортної розв'язки в Сочі на перетині Курортного проспекту і вул. 20-й гірськострілецький дивізії; будівництво транспортної розв'язки «Адлерське кільце»; будівництво дороги «Адлер — нижня станція гірськолижного курорту» Роза Хутір", будівництво дублера Курортного проспекту в Сочі, поєднана (автомобільна дорога та залізниця) "Адлер — курорт «Альпіка-Сервіс».

На середину 2015 року «Мостотрест» бере участь в реалізації ряду комплексних проектів з розвитку транспортної інфраструктури, таких як будівництво шостої ділянки (км 334 — км 543) швидкісної автомобільної дороги М-11 «Москва — Санкт-Петербург»; будівництво та реконструкція автомобільних доріг М-4 «Дон», М-9 «Балтія», М-11 «Нарва», Владивосток — Знахідка — Порт Східний (Приморський край), будівництво Бусиновської розв'язки в Москві, Борського моста в Нижньому Новгороді, Ворошиловського моста в Ростові-на-Дону.[2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б http://ir.mostotrest.ru/en/osnovnye-pokazateli.html
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 30 липня 2016. Процитовано 13 серпня 2016.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)