Моя справа

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моя справа
рос. Моё дело
Жанр виробнича драма
Режисер Леонід Марягін
Сценарист Олександр Мішарін
У головних
ролях
Борис Андрєєв
Георгій Тараторкін
Оператор Володимир Чухнов
Композитор Ян Френкель
Художник Василь Щербак
Кінокомпанія Мосфільм
Тривалість 138 хв (2 серії)
Мова російська
Країна СРСР СРСР
Рік 1976
IMDb ID 4857348

«Моя справа» (рос. Моё дело) — радянський художній фільм — виробнича драма за п'єсою Андрія Вейцлера і Олександра Мішаріна «Цілісінький день».

Сюжет[ред. | ред. код]

Дія відбувається в СРСР середини 1970-х років. Сюжет фільму оповідає про один день життя великого радянського підприємства. Директор машинобудівного заводу Друянов зриває постачання котлів для споруджуваної ГРЕС. Міністерство збирається передати керівництво заводом новій людині. Однак, перш ніж Дмитро Семеняка прийме рішення про прийняття посади у Друянова, він хоче розібратися в тому, чому виникли затримки з постачанням котлів.

Семеняка проводить один день в управлінні заводу і поступово починає розуміти, що колишній директор — людина старого гарту, досвідчений і талановитий керівник, але звик вирішувати питання управління заводом за допомогою різних хитрощів і політичних ходів. Друянов заздалегідь знав, що без модернізації виробництва не зможе вчасно поставити котли, але підписав зобов'язання в розрахунку на фінансування і ресурси, які заводу виділять під цей проект… Кінцівка фільму не дає відповіді про рішення призначенця, але Семеняка заявляє Друянову, що настали нові часи, коли потрібно керуватися насамперед відкритістю і раціональністю, а не маневрами і хитрощами.

У ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]