Обговорення:Згадати все (фільм, 2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Slovolyub у темі «•We Reсall for You All•» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Велике прохання до того, хто буде стирати розділ чи окремі абзаци.

Кожну частину статті пророблено детально і продумано. Тут усе на своєму місці. У статтю вкладено чималий шматок душі і потрачено тиждень на переклад, пошук інформації і оздоблення.

Головна ідея - зробити найкращу, найдосконаліша і НАЙПОВНІШУ статтю на цю тему на всьому проекті. Мені це вдалося (медаль мені!) - і тому будь-яке неаргументоване каліцтво дільки зашкодить справі українізації.

Остання ідея: я намагаюся знайти найкращий графічний вигляд і найраціональнішу структуру для статей цього типу (кінофільми). Оскільки я є у тому числі й художником - варто дозволити мені поекспериментувати. Оскільки традиційні графічні засоби часто убогі - я намагаюся хоча б скомбінувати їх. Графіка часто важливіша, аніж текст (для обивателя).

Дякую за розуміння. --Brandner (обговорення) 20:59, 24 жовтня 2012 (UTC)Відповісти

Неоднозначності

[ред. код]

У першому рядку два посилання-"неоднозначності". То так задумано, щоб указати на гру смислів авторів фільмів: назву для фільмів узяли не від поняття "спогади", від поняття "ефект ейдетичної пам'яті". Україномовному читачеві - незрозуміло.

•We Reсall for You All•

[ред. код]

Ставлюся до Вашої праці з якнайбільшим розумінням! Але в англійській мові немає слова Rekall. Тому виправив на Reсall. З повагою,--Slovolyub (обговорення) 10:53, 13 грудня 2012 (UTC)Відповісти