Обговорення:Uklon

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/12 квітня 2016.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Я новий користувач і прошу порадити, як переробити або допрацювати статтю, щоб вона відповідала критеріям Вікіпедії. Дякую. — Це написав, але не підписав користувач Korovay (обговореннявнесок).

@Korovay: @Korovay2405: Загалом, питання виникли не до статті, вона нормально написана (хоча дехто вбачає в ній рекламу). Деякі дописувачі вважають, що сам сервіс не надто значимий. --Olvin (обговорення) 07:10, 13 квітня 2016 (UTC)Відповісти

Дякую за допомогу. Особисто я вважаю Uklon достатньо значимим, щоб про нього писати статтю, багато моїх знайомих ним користуються, він є досить популярним.

Що стосується визначення поняття «таксі», то я також цікавився цим моментом. Виявилось, що в Україні просто немає законодавства, яке б регулювало б відносини в цій сфері. Нажаль, майже всі, хто називають себе таксистами, працюють без ліцензій і, відповідно, без таксометрів.

Уклон і таксі це як море ц морські свинки

«Служба замовлення таксі» чи «Служба замовлення автопослуг»?[ред. код]

За визначенням, таксі - «це автомобіль, що надає послуги перевезення, обладнаний таксометром». Я так розумію, що за допомогою сервісу замовляють не таксі, а скоріше «автопослуги» (англ. Car Service)? Відмінності між ними докладно описано в статті:

  • prostodriver (16 января 2013 в 13:32). Как это работает: Киевское такси. Autoua.net.

--Olvin (обговорення) 20:58, 13 квітня 2016 (UTC)Відповісти