Обговорення користувача:Олександр М./Архів 2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Аналіз сайтів на відповідність критеріям значимості

За вашим проханням я проаналізував ті 2 сайти на відповідність критерям значимості. Результати можна переглянути тут. Максим Підліснюк (обговорення) 16:13, 8 грудня 2013 (UTC)

Реклама на сторінці користувача

Повідомляю вас, що Вікіпедія - не реклама (п.7, ч. Вікіпедія - не трибуна, правила Чим не є Вікіпедія). Крім того, Вікіпедія - не саморозкручування (п.6, ч. Вікіпедія - не трибуна, правила Чим не є Вікіпедія), Вікіпедія - не персональні сторінки (п.2, ч. Вікіпедія - не блог, правила Чим не є Вікіпедія).

Сподіваюсь ви мене зрозуміли. Також раджу привести свою сторінку користувача до порад для сторінок користувача.

Максим Підліснюк (обговорення) 15:05, 8 грудня 2013 (UTC)

Доброго дня. Передивився ваші зміни у статті. Стаття повинна описувати цифрове телебачення в загальному, а не про DVB Т2 в Україні. Переніс вашу інформацію у цей розділ. До речі про це і не завадило б написати окрему статтю --RLuts (talk) 12:28, 27 травня 2013 (UTC)

Антиземля

Вітаю! Дякую за ваш внесок до вікіпедії, але статтю Антиземля слід суттєво переробити, орієнтуючись на вимоги до оформлення та написання статей. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 07:03, 28 травня 2013 (UTC)

Статус :Файл:64305841 1 1000x700 .jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл :Файл:64305841 1 1000x700 .jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. --Анонімус

Правила поведінки

Дозволю собі зауважити, що правила поведінки на вашій сторінці є загальноприйнятими у вікіпедії і відсутня необхідність у їх існуванні окремо для вашої сторінки. Максим Підліснюк (обговорення) 13:35, 8 грудня 2013 (UTC)

В правилах обговорень моїх дій написано, що нема чого дублювати теми.

Статус файлу Зображення:64305841 1 1000x700 sozdanie-saytov-raskrytka-razrabotka-saytov-almaty.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:64305841 1 1000x700 sozdanie-saytov-raskrytka-razrabotka-saytov-almaty.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 14:09, 8 грудня 2013 (UTC)

ОДВ у вас порожнє. Заповніть його, аби привести файл до вимог Вікіпедії. Максим Підліснюк (обговорення) 14:09, 8 грудня 2013 (UTC)

Антиземля

Вітаю! Дякую за ваш внесок до вікіпедії, але статтю Антиземля слід суттєво переробити, орієнтуючись на вимоги до оформлення та написання статей. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 07:03, 28 травня 2013 (UTC)

По баталіях

  • Вітаю. Дозволю собі дати вам дві поради :
  1. Перед написанням нових статей перевіряйте чи не є вони вже в наявності. Оптимально, окрім у Вікі, провести також пошук у ******.
  2. У такому вигляді — 100% передрук — й без належного оформлення скорше за все вони стануть кандидатами на вилучення, тож надайте їм принаймні мінімального оформлення та оригінальності

Нех щастить --Without mask (обговорення) 07:53, 27 травня 2013 (UTC)