Обговорення користувача:A1/2016/вересень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Результати конкурсу й церемонія нагородження

Шановний учаснику конкурсу CEE Spring 2016!

Дякуємо Вам за Ваш внесок у конкурс — завдяки Вашій праці CEE Spring залишається найбільшим конкурсом у Вікіпедії за кількістю статей І, що головне, Ви долучилися до створення мегабайтів якісного україномовного енциклопедичного контенту, ми Вами пишаємося!

За результатами конкурсу Ви отримаєте від нас призи. Ми вручатимемо їх під час всеукраїнської Вікіконференції, що відбудеться у Києві 3—4 вересня. Чекаємо на Вас! Поєднаймо приємне з корисним
Будь ласка, заповніть анкету за цим посиланням.

Бажаємо Вам залишатись активними у Вікіпедії!
Ще раз дуже дякуємо за Вашу участь і з нетерпінням чекаємо на Вас на конференції!

З повагою, Ата (обг.) від оргкомітету конкурсу 13:07, 12 серпня 2016 (UTC)

@Ата: дякую за запрошення, прошу детальніше повідомити, коли саме будуть вручатися призи. В програмі конференції не знайшов про це інформації. --A1 (обговорення) 17:51, 2 вересня 2016 (UTC)
На закритті (неділя, 14:15; у програмі це, либонь, з'явилося не одразу). --Ата (обг.) 18:36, 2 вересня 2016 (UTC)

Опитування CEE Spring 2016

Вітаємо, учаснику CEE Spring 2016! Міжнародні організатори конкурсу просять Вас пройти опитування, що стосується конкурсу. Воно є дуже коротким. Це дасть нам трішки статистики й допоможе поліпшити конкурс. Будь ласка, пройдіть опитування за цим посиланням: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 З найкращими побажаннями,
-- Ата через Масові повідомлення 13:28, 10 вересня 2016 (UTC)

Від Ветер

Шановний A1, в мене немає жодного бажання Вас або ще когось образити. Тим більше, що я не прихильник будь якої діяльності у Вікі, окрім написання статей та їх редагування (Ви це легко можете перевірити за моїм внеском - біля 90% редагувань статей і лише 2.3% - обговорення (було ще менше)).

У відомій Вам дискусії я був змушений підняти важливе, як на мене, питання щодо оформлення бібліографічних даних. І я зацікавлений, щоб дискусія велась чесно. Демагогія, факти якої я готовий довести математично - спосіб нечесного ведення дискусії. Саме тому і зауважив Вам, жодним чином не бажаючи Вас образити. І я зовсім не розумію, чому Ви переносите зауваження щодо Ваших висловлювань на себе. Ще раз: проти Вас особисто нічого не маю. Є питання до Ваших формулювань, але на то і є дискусія, щоб ці питання ставити і знімати.

Отже, із задоволенням готовий вести конструктивну дискусію і надалі. У випадку наявності демагогії або інших нечесних методів ведення дискусії з мого боку готовий прийняти Ваші зауваження як належне. --Ветер (обговорення) 16:59, 20 вересня 2016 (UTC)

Дякую за звернення, власне я від початку передбачав добрі наміри, але все ж на майбутнє прошу не вживати щодо мене епітету "демагог" чи "демагогія" - це є негативно забарвлена лексика, вона є образливою для мене. --A1 (обговорення) 09:43, 22 вересня 2016 (UTC)

Зголошуйтесь допомогти з відбором фотографій

Через три дні закінчиться фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» і з першого жовтня почнеться довгий шлях до визначення переможців. Роботі журі передує підготовче відсіювання фотографій, які очевидно не претендують на перемогу: знімки, де немає пам'яток, фото відверто поганої якості, світлини, на яких немає пам'яток, фото охоронних табличок. Щоб допомогти оргкомітету з підготовчим відсіюванням, не треба бути фотопрофесіоналом, а треба мати вільний час і влучне око.

Якщо у вас є час на те, щоб 1—7 жовтня допомогти з розбором фотографій конкурсу, будь ласка, дайте про це знати, написавши на wlmwikimediaukraine.org.ua. Дякую! -- ViraMotorko (WMUA) (talk) 17:13, 27 вересня 2016 (UTC)