Обговорення користувача:Alex Khimich/Архіви/2018/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

прохання

оскільки ви мене останнім заблокували, не вияснивши попередньо мої наміри та мету, то тепер за Вами - прибрати усі ті десятки негативних висловів, за 3 місяці, свого підопічного-друга. Які він виливав в мою адресу із умисними провокаційними та негативними контекстами. В іншому випадку вважатиму Вас таким же лицеміром, як декількох иньших "прибиральників", що ганяються за опонентами - а друзям дозволяють на голову всістися й... Якщо ті вислови/згадування не будуть прибрані - прохатиму вас не намагатися "розв'язувати" суперечливі ситуації з моєю участю - бо тоді констатуватиму, такі дії переслідуванням. Поважний адмін - незаАнгажована персона, я си гадаю...а ви??? --Когутяк Зенко (обговорення) 06:50, 9 жовтня 2018 (UTC)

Подавайте запит на ВП:ЗА з чіткими прикладами порушень. Недієво — подайте позов до АК, здається, він нарешті дієвий, якщо вважаєте, що мала місце несправедливість, ці люди визвались туди для того, щоб це все вислуховувати. Я так само не хочу вислуховувати що я лицемір чи отримувати поради про невтручання і, відповідно, втручатись. — Alex Khimich 07:02, 9 жовтня 2018 (UTC)
Ви гадаєте, мій час такий дешевий, щоби бігати за всіма ... від того дописувача. Я до вас звернувся, оскільки Ви: 1- адмін (і це повинні були присікти ще в зародку!!!); 2- Ви мене заблокували - а опоненту давали можливість виливати бруд в мою сторону - і ви на те все мовчали!!!; 3- очевидячки, ви чи не останній адмін, тутечки, що ще може спрямувати того дописувача до адекватних дій/поступків - то зможете його спрямувати й в цьому руслі (хоча, можливо то вам ліньки)...
тоді залишається остання частина від мого Прохання: оскільки вбачаєте себе заАнгажованим - прохатиму вас не намагатися "розв'язувати" суперечливі ситуації з моєю участю - бо тоді констатуватиму, такі дії переслідуванням--Когутяк Зенко (обговорення) 07:15, 9 жовтня 2018 (UTC)
Не потрібно тут про несправедливість. Для вас це не новина, що ваш опонент був позбавлений прав адміністратора та неодноразово блокувався після цього. Його журнал блокувань не менший за ваш. Ви також помиляєтесь, що хтось когось слухає. Ну і звісно, обіцяю не лізти, якщо не будуть порушені Вікіпедія:Правила блокувань, пункти 2.3, 2.4, 2.5. — Alex Khimich 17:05, 9 жовтня 2018 (UTC)

Вікіпедія:Заявки на права патрульного‎

Що Ви від мене хочете добитися таким репліками? Спровокувати на конфлікт? Не вийде, я тут не «поговорити прийшов», а працюю. Полемізувати ні з ким не маю бажання (відбили) і часу (а він дорого коштує). Голослівно приписувати мені «порушення» настанови Вікіпедія:Етикет, коли я взагалі мовчу — груба образа. Ніколи не робіть нападів на інших користувачів. Таким діям немає жодного виправдання. Що стосується запитань на сторінці заявок, які якщо не помиляюсь колись додала Antanana, — вони до номінацій не мають жодного стосунку і не потребують відповіді для надання «прапорця», який надається за оцінкою відповідності внеску вимогам ВП:ПАТ. Вибачень не вимагаю, але прошу більше не втягувати мене у флуд. «Обговорюйте не авторів, а зміст статей». Якщо побачите огріхи в моїй роботі, буду вдячний за виправлення і пояснення. З повагою, --Old Navy (обговорення) 09:53, 20 жовтня 2018 (UTC)

Captain naval, ви впевнені що здатні слухати а не агресивні коментарі писати? Тоді ось вам перше зауваження: патрулювання це перевірка статей відповідності формальним критеріям, тоді як ви не можете їх навіть у заявці дотриматись і робите це демонстративно. Не важливо, хто ті питання туди додав, суть у тому, що це сталою нормою, яка ніким не була опротестована за багато років. Знайдіть також спосіб самоконтролю своєї агресивної поведінки, собі ж шкодите... — Alex Khimich 11:30, 20 жовтня 2018 (UTC)

Попередження — порушення Етикету

Доброго вечора, пане Alex Khimich.

Ось цим своїм дописом ред.№ 23544614 ви щонайменше порушили ВП:Етикет. Норми:

  • Будьте ввічливі.
  • Інші користувачі не бачать Вас та не знають нічого про Ваш настрій. Іронія не є завжди очевидною, та написаний текст може видаватись грубим. Добирайте слова обережно — інші користувачі можуть думати не те, що Ви маєте на увазі.

Користувач дуже болісно сприйняв цей випад: ред.№ 23551317, ред.№ 23648340: .. опустився до непристойних натяків на розумову відсталість моїх дітей

Я розумію, що ви були спровоковані, мали не та на увазі, що сприйняв користувач, проте ці знання лише дають розуміння як розвивався конфлікт. Ніщо не є виправданням чи підставою для персональних випадів та грубощів щодо інших користувачів. Ніщо й ніколи.

Буду вдячний, якщо ви такого не будете повторювати. Від себе додам прохання — було б справді добре, якби ви особисто перепросили у користувача щодо цього вислову. Це сприятиме зниженню напруги й взаємних образ між вами.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 23:38, 30 жовтня 2018 (UTC)

Коментарі

VoidWanderer, дякую за розгляд скарги, але з вами, м'яко кажучи, не погоджуюсь. Ви знаєте, спершу дійсно думав перепросити. Але побачивши ось такі речі ред.№ 23640106 зрозумів, що це буде стрийнято не як вибачення, а як визнання хамства і плекання безкарності. Отже, хочу надати деякі коментарі. До кожного пункту надам дифи, у разі потреби.

Сказано у мою сторону
  • Користувач вказав, що я пропихаю сюди нездар, що є оцінкою внеску та роботи, яку правила вимагають не робити.
  • Користувач вказав що заявник на статус патрульного пише сюди усілякий комуністичний хлам, знущаючись, переархув це у принизливій формі.
  • Користувач вказав, що так я це роблю спеціально, щоб поручитись підтримкою серез заявників, так, як це я роблю в університеті. (Мою СО читають студенти, це навмисний вкид щодо моєї роботи у ВНЗ)
  • Користувач цілеспрямовано викривив моє прізвище декілька раз.
  • Мене обізвали "крутеликом", або що знає мене як "облупленого". І те, і те у такому контексті є абсолютно зневажливими випади.
  • Користувач не раз обклеветав мене, перекручував мої репліки як тільки міг: вже у кінцевому варіанті дійшло, що я «натякаю на розумову відсталість його дітей».
Сказано від мене
  • Я сказав, «Ось такими епітетами ред.№ 23542542 своїх онуків та дітей нагороджуйте». У приклад, дав йому у диф на його ж репліку. Стало бути, людині, яку він не знає так можна писати гидоту, а коли йому поставили дзеркало, то дядько зобідився?

Ніяких перепрошувань, з хамством буду боротись, не зважаючи на статус/права/посаду, бо елементарна ввічливість є фундаментом у консенсусі. З іншого боку, дякую за те, що втрутились, бо у багатьох тут боязнь втратити свою карму, не погоджуючись з вами, визнаю вашу сміливість та принциповість. Якщо хамства тут стане забагато, знайду іншу краудсорсингову платформу, не однією Вікіпедією все обмежується. — Alex Khimich 12:56, 31 жовтня 2018 (UTC)

Наводити розбір поведінки пана Mykola Swarnyk тут є зайвим, оскільки його поведінка вже взята до уваги — я практично всі ці твердження навів у користувача на СО у попередженні раніше. Маю наголосити:
  1. я ніде не стверджував, чи давав зрозуміти, нібито [комусь] можна писати гидоту. Не знаю, звідки ви дійшли такого висновку;
  2. я стверджував завжди, і можу повторити це ще раз — ніщо не є виправданням чи підставою для персональних випадів та грубощів щодо інших користувачів. Ніщо й ніколи.
Тому хочу від вас почути з яким із цих пунктів ви не згодні.
Те, що ви не збираєтеся перепрошувати — це ваше право. Я це оформив винятково як прохання до вас, оскільки вважав, що це було б правильно. Проте вимагати подібного від вас не можу, і вимогою це не було. --VoidWanderer (обговорення) 14:12, 31 жовтня 2018 (UTC)
VoidWanderer, погоджуюсь з обома. Дякую. — Alex Khimich 14:14, 31 жовтня 2018 (UTC)
Вдячний за порозуміння. --VoidWanderer (обговорення) 14:16, 31 жовтня 2018 (UTC)