Обговорення користувача:Alex Khimich/Архіви/2018/квітень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон Edited у статті Коричневий цукор

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Коричневий цукор був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:45, 4 квітня 2018 (UTC)

Йоганн Езау

Доброго дня, Алексе, вчора ви написали мені, що сторінка про Йоганна Езау вже існує під назвою Езау Іван Якович і крім того, що я порушую ВП:АП, коли додаю інформацію з іншого сайту. Я вставила на сторінку Езау Іван Якович ті матеріали зі статті, які знайшла на gorod.dp.ua і дала посилання на джерело інформації. Посилання на джерело інформації достатньо для того, щоб не вважатися порушником ВП:АП? Чи мені треба запросити дозвіл на публікацію цих матеріалів від автора статті, який її написав? І друге питання, чи не могли б ви поміняти назву статті Езау Іван Якович на Езау Йоганн, бо саме це ім'я є для героя статті рідним? Гарного вам дня. Марина

Вітаю, стаття така вже існує, перед створенням слід перевіряти. Також, текст, який ви вставили скопійовано з стороннього сайту, що порушує . Чому б Вам не розширити існуючу статтю про колишнього мера? — Alex Khimich 16:06, 4 квітня 2018 (UTC)

Самуель Бейлі

Шановний колего, прошу Вас, зняти шаблон або перенести на ВП:ВИЛ, у зв'язку з тим що допрацюю цю статтю. З повагою --Stormare.henk (обговорення) 11:57, 7 квітня 2018 (UTC)

Ваш знак доброї волі

Вітаю пане Alex Khimich! Бачу Ви також з Вінниці ). Хотів подякувати Вам за підтримку. Чесно кажучи я на неї чекав, тільки від своїх колег та друзів з якими працюю. З такого приводу хотів запитати чому ви проголосували за? Можна було і проти, адже мій дружелюбний друг SitizenX так і зробив. Цікава ваша думка. З повагою --Professor Senkler (обговорення) 16:37, 14 квітня 2018 (UTC)

Дочекаємось поки її завалять, бо так в мене не буде приводу, щоб піти звідси. Ось і все. Забили мене там. Тепер піду у відставку (назавжди). Дякую за підтримку. Шкодую, що не мав часу з вами співпрацювати. Ще раз дякую Professor Senkler (обговорення) 16:46, 26 квітня 2018 (UTC)

Professor Senkler, бачу, ви з Вінниці. Якщо хочете, можемо десь за кавою зустріитсь. А щодо співпраці — не варто відчай робити. Ви сюди прийшли не для отримання значка, а для поповнення скарбнички знань для майбутніх поколінь. Переподайте літом, все буде добре. :) — Alex Khimich
Professor Senkler та Alex, як вінничан прошу Вас переглянути статтю про Ваше місто. Там понаставляли фото, они загалом непогані, але завеликий розмір. --Jphwra (обговорення) 18:02, 26 квітня 2018 (UTC)

Jphwra, дещо забрав, але не хочу все забирати, фото дійсно непогані. Може хтось пограється у фотошопі та вичистить водяні знаки. А так, чомусь кожен новоспечений фотограф суне свою творчість туди, вже не раз чистив статтю від подібного. — Alex Khimich 18:24, 26 квітня 2018 (UTC)

Доброго дня Alex Khimich. Потрібна ваша допомога, як адміна Вікіпедії. В серпні 2017 року ви проголосували за надання прав адміна користувачу Вікіпедії AlexKozur. З AlexKozur у нас виникла конфліктна ситуація. Він заблокував сторінку публічної особи Вінник Іван Юлійович, чим позбавив мене можливості видалити образливу та недійсну інформацію. А саме: "При цьому нове керівництво заводу звинуватило Вінника та фінансового директора Сергія Бабія у розкраданні коштів на суму понад 20 млн гривень". У нас тільки суд, іменем України, визначає винна людина чи ні. Рішення суду, де Вінник і Бабій визнані винними у крадіжці не існує. Про всі ці факти було неодноразово повідомлено адміну AlexKozur. Але він вперто відмовляється розблоковувати сторінку та видаляти образливу інформацію. Можливо це некомпетентність, а можливо заангажованість. На мою думку така поведінка, людини, за яку проголосували віп-дописувачи Вікіпедії, порушує саму ідею чесності та порядності закладеної у філософію всесвітньої енциклопедії. Підкажіть що робити? З повагою, Shturmans.