Обговорення користувача:Apele

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem)


--Tomahiv 18:31, 12 травня 2008 (UTC)[відповісти]

Підпис під Статутом ВМ-УА[ред. код]

Прохання поставити підпис отут.--Анатолій (обг.) 09:04, 28 травня 2009 (UTC)[відповісти]

Доброго дня. Звертаюсь до Вас у наступній справі. Я роблю спробу організувати щось на кшталт пізнавальної вікізустрічі для студентів та викладачів Львівської консерваторії, у якій навчаюсь. Із вікіконференції пам’ятаю, що тема зв’язку Вікіпедії та навчальних закладів Вам не байдужа, тому впевнений, що Ви будете дуже цінним гостем на такій події. Особисто я покладаю надії на те, що на зустріч прийдуть деякі викладачі консерваторії, а їм особливо буде цінним Ваш досвід. Я започаткував обговорення за цим лінком, можливо, Вас це зацікавить. У будь-якому випадку, вдячний за Ваш час. --Юрій Булка 15:24, 21 вересня 2011 (UTC)[відповісти]

Уже з’ясувалась точна дата проведення: 13 жовтня, 15:00/16:00. Ви зможете долучитись? Дякую, Юрій Булка 21:27, 29 вересня 2011 (UTC)[відповісти]
Дякую за інформацію. У цю хвилю на жаль не можу нічого пообіцяти, важко спрогнозувати, що буде на роботі через 2 тижні. Але я обіцяю спробувати :)--Apele 06:23, 30 вересня 2011 (UTC)[відповісти]
Щиро вдячний за підтримку:) --Юрій Булка 12:58, 30 вересня 2011 (UTC)[відповісти]
Хочу ще раз Вас запросити, тим разом з точною годиною: 15:00, адреса: Львівська Національна музична академія, вул. Нижанківського, 5, авдиторія №39 (другий поверх, наліво, у кінці коридору). З повагою, Юрій Булка 15:42, 11 жовтня 2011 (UTC)[відповісти]
На жаль, зараз уже точно можу сказати, що напевно не буду. :( Маю накладку на роботі, уникнути не вдасться. --Apele 18:09, 11 жовтня 2011 (UTC)[відповісти]

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна»[ред. код]

Проект порядку денного, реєстрація учасників та інші питання на сторінці http://ua.wikimedia.org/wiki/Загальні_збори_№3

Прошу зареєструватися або терміново надати довіреність. Витяг зі Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Згідно з рішенням Правління іногороднім членам організації будуть оплачені вартість проїзду в дві сторони та відрядні в розмірі 150 гривень.

Форма довіреності

ДОВІРЕНІСТЬ

м. _________, ___ ____________ 2011 року

Я, (прізвище, ім'я, по батькові), користувач (нік на сайті http://uk.wikipedia.org) уповноважую (прізвище, ім'я, по батькові), користувача (нік на сайті http://uk.wikipedia.org), представляти мої інтереси, брати участь та голосувати на Загальних зборах ГО «Вікімедіа Україна», що відбудуться 12 грудня 2011 року у місті Києві.

/Підпис/

Примітки:

  1. Довіреність надсилається довірителем електронною поштою на адресу directorwikimediaukraine.org.ua щонайменше за 7 днів до Загальних зборів;
  2. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів;
  3. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів.
  4. Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

--Perohanych 13:13, 9 грудня 2011 (UTC)[відповісти]

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00[ред. код]

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:46, 1 грудня 2012 (UTC)[відповісти]

Загальні збори[ред. код]

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:21, 1 грудня 2013 (UTC)[відповісти]