Обговорення користувача:Bulakhovskyi/Архіви/2012

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Maxim Gavrilyuk у темі «Птахи» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дякую за виправлення

Зокрема, у статтях про Вільяма Гершеля та про Марс.

Маю лише невеличке запитання: чим Ви керуєтеся, коли майже всюди замінюєте сполучник «та» на «і»? Щодо більшості таких замін я не маю заперечень - Ви зробили краще, ніж було. Але наведу випадки, які мені видаються не дуже зрозумілими:

Я не знайшов якихось рекомендацій щодо переваг вживання одного чи другого варіанту. --Olvin (обговорення) 18:38, 7 серпня 2012 (UTC)

Приєднуюся до подяки за виправлення. --Pavlo Chemist 16:24, 26 серпня 2012 (UTC)

Про виправляння

Я теж вважаю, що ви говорите про те чого не знаєте. Учні п`ятого класу не мають тепер із чого вчитися. І хто який мовознавець - знов-таки суб`єктивно. Звідкіля ви взяли про притаманність? Зайве "-ннякання" - це якраз не притаманно, а короткі іменникові форми - притаманно. І в чому сенс нашої дискусії? Кожен лишиться при своїй думці.--Kashub (обговорення) 18:39, 27 жовтня 2012 (UTC)

Я вам не хамив. Просто для вас хамство коли з вами незгодні. Вас ніхто не уповноважував говорити від імені всіх (це щодо "нікому"). І ви не є мірилом об`єктивності. За ваші думки - дякую, шкода тільки що ви їх висловлюєте у формі безальтернативного повчання. Це хиба всіх професійних мовознавців. Я теж спілкувався з ними й стрічав професіоналів, що навіть не розрізняють частин мови. Яка ж тут довіра до їхньої думки? А що до "в відставку" то там звучить коротке у + в, так що ніякого збігу приголосних нема--Kashub (обговорення) 19:07, 27 жовтня 2012 (UTC)

Птахи

Вітаю! Дякую за правки у статті Птахи. У статті райські птахи мої правки стосувалися виключно оформлення. Якщо надалі буде бажання писати статті про тварин, раджу почитати рекомендації Вікіпедія:Біологічні статті. Головне - не перекладайте самостійно назв організмів з інших мов. З повагою, --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 19:06, 22 листопада 2012 (UTC)