Обговорення користувача:Demidov2007

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Олег Михайлович у темі «Переіменування статті Тернопільський став» 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії!

[ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem)

--Turzh 13:24, 26 червня 2008 (UTC)Відповісти

Вікіпедія не є місцем для розкрутки сайтів

[ред. код]

Будь ласка, не додавайте до Вікіпедії посилання на комерційні чи власні сайти з метою їх реклами чи збільшення індексу цитованості. Вікіпедія не є місцем для розміщення реклами чи колекцій посилань. Майте на увазі, що посилання, які ви додали в статті з цією метою і які не є корисними читачу статті, будуть вилучені. Незважаючи на це, ми раді вас вітати в нашому проєкті, де ви можете зробити свій внесок у створення енциклопедії.

Можливо, вам буде корисно ознайомитися з основними правилами роботи у Вікіпедії:

Дякуємо за розуміння. --Gutsul 11:28, 27 червня 2008 (UTC)Відповісти

Жодне з посилань не було ані комерційного характеру, ані пов'язане із "власними сайтами". Я вважаю, вам слід повернути ці посилання. Навіть якщо ви адміністратор, перш ніж ставити темплейт {{spam}}, слід перевірити, а чи це спам. Я наполягаю, що ніяким чином це спамом назвати не можна.
Demidov2007 15:09, 27 червня 2008 (UTC)Відповісти


Загава і таке інше

[ред. код]

Доброго дня, радий вітати більш-менш активного користувача в УкрВікі. Ви мене заінтригували. Про це згодом. Зараз про Загава — я лише потім докумекав, що можливо, Ви самі бажали дописувати статтю. На своє «виправдяння» скажу, що, якщо поглянете, я є автором великої кількості статей про народи, а про африканські — майже всіх. Це (етнографія) моє велике зацікавлення. І тому, побачивши одне речення про загава, сконцентрувався на саттті, і самі можете переконатися — стаття у такому вигляді в УкрВікі, що є найкращою з усіх Вікіпедій у цілому. Далі, глянувши на іншу Вашу статтю вже з шаблоном про роботу над нею, дуже ЗДИВУВАВСЯ — 1) статтю про село в Словаччині Ви перекладаєте з ЕСПЕРАНТО (?) 2) такі різні статті — словацьке село і народ у Ц.Африці. Тому, коли дозволите, питання: 1) Ви, здається, з України (Мелітополь ? чи помиляюсь) 2) Чим пов'язані ці 2 статті ? Вибачайте за зайвий інтерес, коли що... --Turzh 16:22, 17 липня 2008 (UTC)Відповісти
P.S. Адресовано Вам. переніс з шаблону спам.--UAWeBeR 16:46, 17 липня 2008 (UTC)Відповісти

Дякую UAWeBeRу. Таки справді помилився. Питання в силі, тим більше до Ваших статей додалось місто в Танзанії. --Turzh 16:54, 17 липня 2008 (UTC)Відповісти

Бабаті

[ред. код]

Слово Додома відмінюється: див. [1]--Ahonc (обг.) 21:16, 18 липня 2008 (UTC)Відповісти

Переіменування статті Тернопільський став

[ред. код]

Пропоную проголосувати за нову назву статті Тернопільський став Oleg 15:58, 9 серпня 2008 (UTC)Відповісти