Обговорення користувача:Irynakh09

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dim Grits у темі «Ласкаво просимо!» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Irynakh09!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Dim Grits 21:01, 3 травня 2011 (UTC)Відповісти

АРТ-ХОЛ "КАЙРОС" Ольги Богомолець

[ред. код]

Ольгою Богомолець в центрі міста Києва, на вулиці Інститутській 22/7 створено простір для свідомого протистояння навколишньому злу, агресії та брехні під іменем Арт-хол «КАЙРОС». Художники та майстри слова, скульптори та музиканти зможуть презентувати свої роботи широкому колу культурно-інтелектуальної аудиторії відвідувачів на виставковій площі та у концертній залі Арт-холу.

Затишна атмосфера галереї уособлює осередок захисту та добра. Чотири експозиційні зали, що переходять одна в одну пропонують шлях від темряви до світла. 3 зали – уособлюють сучасність, тоді як 4 зала має на меті показати шлях до очищення душі. Експозиційний шлях, який пропонує пройти Ольга Богомолець, зміцнює душу та додає світла у боротьбі із зовнішньою агресією.

«Мистецтво – не самоціль, а шлях очищення душі» – це не лише життєве кредо Ольги Богомолець, а й принцип відбору творів для експозиції.

Першим творчим експромтом, який відбувся в Арт-холі «КАЙРОС» у вересні цього року, стала виставка фоторобіт молодого українського фотожурналіста газети «Ізвєстія в Україні» Дмитра Комарова «Індостура», присвячена одній з найбільш цікавих та загадкових країн світу – Індії. Ідея цієї виставки з’явилася в результаті півторамісячної подорожі Дмитра по теренах Індії, під час якої журналіст зміг побачити потаємні куточки країни, доторкнутися до традицій та побуту мешканців різних штатів, поспілкуватися з великою кількістю цікавих особистостей та отримати колосальну кількість яскравих вражень, переданих а кілометрах фотоплівки. За підтримки Ольги Богомолець талановитий фотокореспондент створив цікаву колекцію-калейдоскоп фото-вражень, яка стала початком у виставковій діяльності Арт-холу.

Продовжувалось мистецьке життя Арт-холу «КАЙРОС» ще однією фотовиставкою відомого українського фотохудожника Ігоря Гайдая, який намагається через об’єктив передати істинну суть оточуючого нас світу. Фотовиставку «Жінка. Чорно-білий вимір» можна по праву вважати вдалою імпровізацією – в ній гармонійно поєднались роботи з двох проектів Гайдая – «Саман» та «9+3». Колекція «Саман» - присвячена чарівній сутності кожної жінки, здатної до перевтілення у різі моменти життя. Колекція «9+3» відкриває жіночність зі сторони її природного покликання – радості материнства та дива народження нової людини. Не дивлячись на те, що роботи з обох колекцій раніше виставлялися у декількох мистецьких проектах, їх неочікуване поєднання справило незабутнє враження на відвідувачів виставки.

Наприкінці 2009 року в Арт-холі «Кайрос» відкрилась масштабна культурна імпровізація – виставка-книга Ольги Богомолець «Гоголь з невідомим», яка об’єднала дві значні культурологічні подій – видання Ольгою Богомолець унікального посібника для гоголелюбів та гоголеманів по сторінках маловідомих творів письменника – «Гоголь з невідомим» та проведення енергетично-позитивної виставки картин народного художника України Михайла Онацька. Презентацію проекту відвідали потомки славетного письменника, відомі діячі культури та мистецтва, які присвячують свою діяльність вивченню та збереженню в сьогоденні творчості Миколи Гоголя. В рамках проекту за ініціативи Ольги Богомолець був створений «Всесвітній Клуб шанувальників Гоголя», який має на меті об’єднати всіх небайдужих до глибинної філософії та мудрості класика світової літератури.

За час існування затишні зали арт-холу прийняли творчий доробок таких відомих митців як,

  • Микола Джичка, виставка "Назовні"
  • Остап Патик та Петро Сметана, виставка "Запалити сонце"
  • Тім Разумовський
  • Тетяна Думан, Лев Скоп та Серж Столярук, виставка "Різдвяна хатка"

Статтю Арт-хол "Кайрос" номіновано на вилучення

[ред. код]

Стаття Арт-хол "Кайрос", значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 травня 2011. Kibeee 11:16, 3 травня 2011 (UTC)Відповісти