Обговорення користувача:Mfuxnsizkam

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії[ред. код]

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним із найактивніших новачків в українській Вікіпедії у червні цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз, який ми надішлемо поштою: сувенір і реальну банку згущівки) Увімкніть, будь ласка, вікіпошту, щоб ми могли надіслати детальнішу інформацію. Для цього перейдіть в Налаштування, догортайте донизу, додайте електронну адресу і дозвольте надсилати вам повідомлення. Альтернативний варіант — напишіть мені листа, перейшовши за посиланням Спеціальна:Лист користувачеві/AntonProtsiuk (WMUA)

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:25, 26 серпня 2021 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Хотів уточнити, чи хотіли б ви отримати згущівку поштою, і якщо так, то чи можете увімкнути вікіпошту? Або напишіть мені мені за адресою anton.protsiukwikimedia.org.ua --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 17:15, 28 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Mfuxnsizkam!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:45, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]