Обговорення користувача:Perohanych/Архів 4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус файлу Файл:Sukhov.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Sukhov.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 17:34, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 17:34, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Зображення:Апокрифи Клари Гудзик .jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Апокрифи Клари Гудзик .jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 17:36, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Triukhan.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Triukhan.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:07, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:07, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Amcham-ukraine.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Amcham-ukraine.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:08, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Kubaichuk-Chronology.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Kubaichuk-Chronology.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:11, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Masenko-book.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Masenko-book.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:12, 5 березня 2013 (UTC)

Щодо Файл:Коваль Григорій.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Коваль Григорій.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 18:12, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Logo apitu600x600.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Logo apitu600x600.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:13, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Pulltex.PNG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Pulltex.PNG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:14, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:LogoOKIwithRsmall.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:LogoOKIwithRsmall.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:15, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Serhiy-Kryzhanivsky.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Serhiy-Kryzhanivsky.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:15, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:15, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Matula.JPG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Matula.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:18, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Костюк.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Костюк.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:19, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:19, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Олександр Бондаренко.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Олександр Бондаренко.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:21, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:21, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Молодь України.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Молодь України.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:21, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Україна 3000.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Україна 3000.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:22, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Erc logo.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Erc logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:23, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Meri-viyny.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Meri-viyny.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:27, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Холодний Яр десяте видання .jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Холодний Яр десяте видання .jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:27, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Logo-umka.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Logo-umka.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:27, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Vasylij.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vasylij.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:28, 5 березня 2013 (UTC)

Щодо Файл:About uk-wiki.ogg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:About uk-wiki.ogg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 18:29, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Oksana Smereka-Malyk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Oksana Smereka-Malyk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:29, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:29, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Kuchuk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Kuchuk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:30, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:30, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Malyk-books.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Malyk-books.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:31, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Neskoreni.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Neskoreni.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:40, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Dzuba.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Dzuba.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:41, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:41, 5 березня 2013 (UTC)

Статус Файл:Letter10-0927-Franco-Million.pdf

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Letter10-0927-Franco-Million.pdf. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 18:42, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:VF Oliynyk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:VF Oliynyk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:42, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:42, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Ukraina-Moloda.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ukraina-Moloda.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:43, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Mohytych.JPG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Mohytych.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:43, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:43, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Shpak.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Shpak.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:46, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Спомини запоржця.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Спомини запоржця.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:50, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Logo navigator.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Logo navigator.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:52, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Ukrainofily.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ukrainofily.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:52, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Halaychuk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Halaychuk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:54, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:54, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Lushchyk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Lushchyk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:54, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 18:54, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:DWK Logo.PNG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:DWK Logo.PNG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:55, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Perepelyuk-book.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Perepelyuk-book.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:01, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Logo-igf-ua.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Logo-igf-ua.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:04, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:ACC-Partnership-2011-ukr-1.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:ACC-Partnership-2011-ukr-1.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:15, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Bobrovnykov.PNG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bobrovnykov.PNG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:16, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 19:16, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Rykov.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Rykov.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:17, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 19:17, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Зображення:TheThreeMusketeers2011Poster.jpg.jpeg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:TheThreeMusketeers2011Poster.jpg.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:19, 5 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Tse-na-pyat.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Tse-na-pyat.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:23, 5 березня 2013 (UTC) Ваѕеобг.вн. 19:23, 5 березня 2013 (UTC)