Обговорення користувача:Qypchak/Архіви/2013/листопад

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Файл:Радянська №66.jpg

Вітаю! Пишу Вам стосовно файлу Файл:Радянська №66.jpg. Наскільки розумію, Qypchak з Вікіпедії, і Qypchak з panoramio.com - це одна й та сама людина. Але у Вікіпедії вказана ліцензія CC-BY-SA-3.0, а на panoramio вказано, що всі права на фото захищено. Буду надзвичайно вдячний, якщо або зміните ліцензування цього фото на panoramio.com, або надішлете дозвіл через систему OTRS на Ваше/Ваші фото. З повагою, --SteveR (обг.) 20:11, 2 листопада 2013 (UTC)

Вітаю! На panoramio виправив--Кипчак (обговорення) 14:53, 3 листопада 2013 (UTC)
Ой, схоже ви поставили ліцензію CC-BY-NC-ND 3.0. В цьому випадку має бути дозвіл на комерційне використання та похідні роботи. У Вас є можливість поставити на panoramio ліцензію CC-BY-SA 3.0? --SteveR (обг.) 19:25, 5 листопада 2013 (UTC)

Мергелева гряда (археологічна пам'ятка)

вітаю. цікава штука... чи можна сюди додати щось суттєве зі свіжого? давно не поновлювалася. з повагою, --ursus (обговорення) 23:32, 4 листопада 2013 (UTC)

Вітаю! Насправді, на думку луганських археологів, у цій знахідці нічого надзвичайного немає. І ніяких пірамід там не існує. Як кажуть професіонали, цей об’єкт став відомим лише завдяки розкрученій журналістами, ласими до сенсації, вигадки Парамонова. Щось подібне відбувалось і навколо гряди десь у Краснодонському районі. Проте більш цікавим для археологів є золотоординська літня ставка, а для краєзнавців - Преображенські печери.--Кипчак (обговорення) 19:35, 7 листопада 2013 (UTC)

Відзнака

Вікіпедист-ентузіаст
Відзнака «Горном Сходу» за невтомну працю над статтями про місто над Луганню та Вільхівкою, в яких я постійно зустрічаю цікаві до того невідомі мені факти. Особливо приємно зустрічати в тих статтях унікальні історичні та мальовничі сучасні світлини. Qypchak/Архіви/2013, хай цей знак буде виявом поваги до вашої невтомної та заповзятої праці. Працюйте, не згасайте!
--Dim Grits 23:44, 9 вересня 2013 (UTC)

Дякую! --Кипчак (обговорення) 20:59, 14 листопада 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Будинок техніки Луганськ плафон.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Будинок техніки Луганськ плафон.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). RLuts (talk) 17:38, 30 листопада 2013 (UTC)

ТакТак Зроблено

Сурогатні страви часів Голодомору

Вітаю! Щойно підбив підсумки по вашій статті і зіткнувся з невеликою проблемою: не знаю до якої категорії добрих статей її віднести. Попередньо вставив її до розділу Історія України, хоча тематика статті дещо специфічна. Ви якої думки? --Lystopad (обговорення) 21:59, 30 листопада 2013 (UTC)

Вітаю і дякую! Так і є. Стаття пов'язана з темою Голодомору, а отже й України.--Кипчак (обговорення) 22:01, 30 листопада 2013 (UTC)
Тоді добре. --Lystopad (обговорення) 22:07, 30 листопада 2013 (UTC)