Обговорення користувача:Serg7255/Блокування (23.03.2012—26.03.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Serg7255 у темі «Блокування» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Serg7255/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Serg7255

Блокування

[ред. код]
Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Через порушення ВП:НО попри численні попередження, особливо заслуговує на увагу те, що в цьому редагуванні ВП:НО порушено в обговоренні пропозицій до ВП:НОNickK (обг.) 01:04, 23 березня 2012 (UTC)Відповісти

Ну і навіщо, пан Принциповий? :) Одного разу не стриматися (після того, коли даний користувач абсолютно «не в кассу», абсолютно не по темі розмови, приплів у обговорення згадку про якогось там двічі заблокованого у рувікі Сержа — то тоді вже, колега Користувач:Принциповий, Ви паралельно хоча б зауваження зробіть моєму опоненту з цього приводу, чи Ви не Принциповий? :)) і просто назвати речі власними іменами (назвати троля тролем) — це вже дуже суттєва шкода, яка повинна бути нейтралізована не інакше як блокуванням? Тим більше, що заблокований є одночасно і опонентом у розмові (у підрозділах Вікіпедія:Кнайпа_(політики)#Контакти поза Вікіпедією та Обговорення Вікіпедії:Неприпустимість образ, погроз й агресії#Сфера застосування правила) — ось що саме цікаве. Так що, з огляду на те, що у Вас є не дуже гарна звичка (на жаль, з огляду на це — [1], [2], мабуть саме звичка :)) блокувати опонентів по розмові, відповім Вам зараз поки тут:
Я нагадаю, що блокування у Вікіпедії є засобом запобігання подальших порушень. Я не уявляю, яким чином блокування користувача, припустимо, на добу у Вікіпедії дозволить запобігти порушень при спілкуванні за межами Ві--Жизель (обговорення) 13:11, 26 березня 2012 (UTC)кіпедії — NickK (обг.) 00:57, 23 березня 2012 (UTC)
Це дуже просто. Цілком може бути й таке, що він хамить позавікіпедійно саме тому, що впевнений, що на ресурсі йому за це нічого не буде. А ось коли він за позавікіпедійне хамство отримає блокування у Вікіпедії, то тоді наступного разу він вже тричі подумає, перед тим, як повторювати подібне. Serg7255 (обговорення) 06:33, 23 березня 2012 (UTC)

І взагалі, перебувати у атмосфері, де різного роду «нікі» періодично нагадують тобі, що ти тут ніхто, принизливо для будь якої поважаючої себе людини. Перебувати у проекті, де тебе періодично блокують «задля запобігання подальшим порушенням», а люди, що за усю історію укрвікі принесли їй найбільше шкоди поміж всіх інших, створивши у ній, разом з купкою своїх хвістопідношувачів та піддакувачів, по суті своє власне Закрите товариство «Хто не з нами, той і не з українською Вікіпедією», взагалі не мають жодного блокування, досить дивно. Перебувати у проекті, де процвітають Лицемірство та Подвійні стандарти, огидно. Serg7255 (обговорення) 14:39, 23 березня 2012 (UTC)Відповісти