Обговорення користувача:Sergento/АвтоАрхів/2012/листопад

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Antanana у темі «Скіфія» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Скіфія

Вітаю, вважаєте це посилання 1306 Скіфія доречним?--SitizenX (обговорення) 17:31, 22 листопада 2012 (UTC)

Не зрозумів, що маєте на увазі? З повагою, Sergento 07:04, 23 листопада 2012 (UTC)
Тематику. З повагою, --SitizenX (обговорення) 10:47, 23 листопада 2012 (UTC)
Згоден, що питання з тематикою не зовсім однозначне. Зазвичай, якщо є розділи на кшталт "Цікаві факти", я додаю подібну інформацію туди, а якщо нема - пишу в Див. також. По-доброму, певно, справді було б краще якось його відокремити, бодай логічно, від решти списку, але я не знаю яким чином це краще зробити, тому, якщо маєте цікаві ідеї з цього приводу - пропонуйте, вони можуть знадобитися і в інших подібних місцях. Є ще один варіант - відкотити цю інформацію зі статті і не ламати собі над нею голову. З повагою, Sergento 11:00, 23 листопада 2012 (UTC)
Я сам "достаю" купою подібних питань користувача Dim Grits. З повагою, SitizenX (обговорення) 11:12, 23 листопада 2012 (UTC)
Біда не в тому, що задаєте запитання, а в тому, що, зазвичай, як і в цьому випадку, важко віднайти на нього переконливу відповідь. Якщо знайдете який компромісний варіант - обов'язково пишіть. З повагою, Sergento 12:30, 23 листопада 2012 (UTC)
привіт. даруйте, просто «відкотити цю інформацію зі статті і не ламати собі над нею голову» — поганий варіянт. поки змінила на «цікаві факти» і трохи переформулювала ред.№ 10997020 --アンタナナ 11:21, 23 листопада 2012 (UTC)
Я не казав, що варіянт добрий, просто він є. Особисто мені в деяких ситуаціях простіше просто нічого не написати про астероїд, ніж псувати собі нерви на суперечки з тими, хто вважає це «зайвим» і «нецікавим» (як це було свого часу з AlexK-саном. Тепер я стараюся статті, що стосуються Японії, не зачіпати). У даному конкретному випадку, швидш за все, так воно надовго й залишиться, як ти написала. Але це не одна така стаття і я вже думав над тим, що воно не надто логічно було. Проте якось ти сказала, що розділ Див. також може бути компромісом, коли ніякого вшанування, чи ще бодай одного цікавого факту поки не віднайшли. Це, як на мене, доволі переконливо і так я досі і роблю, однак, як бачимо, теж, часто, не надто добрий варіянт. З повагою, Sergento 12:30, 23 листопада 2012 (UTC)
ну, всім не догодиш… але це факт який мав би бути відображений у статті. щодо того, що я його виділила в окремий підрозділ — вирішила, що маю пошукати про скіфію ще щось ;) і маю гарні шанси знайти. давай я буду відповідати на такі Тобі «закиди»? у мене Твоя сторінка у списку спостереження. Ти будеш робити свою неймовірно корисну роботу, а я буду займатися адвокаційною її кампанією? --アンタナナ 13:04, 23 листопада 2012 (UTC)
Що моя сторінка у Твоєму списку спостереження я вже раніш здогадався. Однак з Японією було, що мої редагування з астероїдами просто відкидалися, я випадково засік, через статистику. Довелося огризатися :) А загалом - домовились :) будеш моя секретна зброя :) Sergento 13:10, 23 листопада 2012 (UTC)
цікавий новий статус))) а Японія — то зовсім окрема тема. була. треба прогулятися… бо якось різнобійно виходить --アンタナナ 14:03, 23 листопада 2012 (UTC)