Обговорення користувача:Visem/Архіви/2016/грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо

Вітаю @Visem:, дякую за участь та хочу повідомити, що місячник офіційно подовжено до 10 жовтня включно. Розраховую на продовження вашої участі та створення чергових статей.--Yasnodark (обговорення) 13:49, 30 вересня 2016 (UTC)
Доброго дня @Visem:! Бачу ви приймаєте участь у місячнику Азії, буду радий якщо ви, як і рік тому створите 1-2 статей з фантастики, наприклад
Вітаю! Наразі трохи зайнятий іншими Вікі-справами, та й не розбираюсь у цій тематиці, але як буде нагода, постараюсь написати. --visem (обговорення) 19:42, 9 листопада 2016 (UTC)
Вітаю @Visem:, дякую за що знайшли час на статтю, прошу вас на цій сторінці, мені здається, що по перших 3 номінантах думка спільноти є чітко вираженою та зрозумілою.--Yasnodark (обговорення) 16:35, 3 грудня 2016 (UTC)
visem вітаю. Не знаю чи бачили мою відповідь. Зв'язок письменників-фантастів з астрономічними об'єктами є цікавим та очевидним. Справа в тому, що відкривачі астероїдів дуже часто вшановують саме своїх кумирів, натхненників чи вчителів — письменників-фантастів і науковців, завдяки чиїм книгам та науковим працям вони обрали своїм призначенням астрономічну чи астрофізичну діяльність. Тому ця тема може особливо зацікавити читачів вікіпедії, для яких взагалі є цікавою тема людей, на честь яких названі астероїди. І тому таким важливим є виокремлення письменників-фантастів серед інших письменників. Крім того, саме у творах письменників-фантастів місцем дії часто є астероїди, тож категорія має сенс. Вона має повне право на життя та додає конкретизації, виконуючи роль виокремлення кола осіб, як з будь-якими категоріями людей, робиться з метою полегшення пошуку визначеної групи людей. З повагою,--Yasnodark (обговорення) 13:36, 13 грудня 2016 (UTC)

Address Collection

Congratulations! You have more than 4 accepted articles in Wikipedia Asian Month! Please submit your mailing address (not the email) via this google form. This form is only accessed by me and your username will not distribute to the local community to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. Please contact your local organizers if you have any question. Best, Addis Wang, sent by MediaWiki message delivery (обговорення) 07:58, 3 грудня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Рюдигер Абрамчик

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Рюдигер Абрамчик був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:56, 6 грудня 2016 (UTC)

Гавашелі Георгій Григорійович

Доброго дня! «Григорійович» — це банальна помилка, чи можливо щось інше? --Roman333 (обговорення) 18:10, 21 грудня 2016 (UTC)

Вітаю! Важко сказати, мабуть брав до уваги те, що ім'я іноземного походження (і не східнослов'янського). Тому який варіант буде вірним, відповісти не можу. --visem (обговорення) 09:10, 22 грудня 2016 (UTC)