Обговорення користувача:Visem/Архіви/2020/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Видалення файлу Алал Ландар

Доброго вечора! Підкажіть будь ласка файл завантаження якого ми погодили нещодавно знову поставили на вилучення ФОТО, хоча він відповідає всім нормам. Що робити в цій ситуації? я залишив повідомлення на СО користувача який номінував файл на видалення. Але у мене питання всі файли бестроково треба відстежувати, щоб їх не видаляли інші користувапчі, навіть якщо вони відповідають усім нормам? Дякую!--Akademik.M (обговорення) 16:32, 2 серпня 2020 (UTC)

Вітаю, відповів на commons у Вашій бесіді з номінатором. Номінація мені видається дивною, фото Ви завантажили правильно, тому я до нього жодних претензій не маю, хоча й схожість із опублікованим фото 2017 року викликає деякі сумніви. --visem (обговорення) 18:41, 2 серпня 2020 (UTC)
Дякую! --Akademik.M (обговорення) 18:53, 2 серпня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за липень—серпень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за липень
Вибрані анонси на серпень і поточні події
  • До 22 серпня в українській Вікіпедії триває Тиждень ентомології. Долучайтеся!
  • Ми анонсували конкурс «Вікі любить пам’ятки» в Україні, який традиційно пройде протягом вересня. До початку конкурсу ще майже місяць, але готувати світлини можна уже зараз. Детальніше читайте тут.
  • 2—4 жовтня пройде Wikimedia CEE Online Meeting 2020 — онлайн-конференція, яка замінить собою щорічний захід Wikimedia CEE Meeting для вікімедійної спільноти із Центрально-Східної Європи. Протягом серпня триває подання заявок на виступи; читайте детальніше тут.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 14:25, 5 серпня 2020 (UTC)

Тиждень Чернігівщини 2020

Вітаю, пане Visem! Запрошую Вас плавно переключатися з Вінничини на Чернігівщину і погостити в цьому тематичному тижня ). Сподіваюсь знайдете для себе щось цікаве і долучитеся до тижня. З повагою, — Шиманський હાય! 11:54, 7 серпня 2020 (UTC)

Вітаю! Долучився, але переключуся все таки після завершення Тижня Вінниччини :) --visem (обговорення) 11:59, 7 серпня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Великого князівства Литовського і Руського

--Sakateka (обговорення) 11:09, 15 серпня 2020 (UTC)

Башкирський фініш

Привіт. Хочу повідомити, що останнім населеним пунктом, статтю про яке було залито, став присілок Атаєвка. --Вальдимар 20:11, 20 серпня 2020 (UTC)

Привіт! Щиро вдячний за зроблену справу та за цінний внесок! Дуже чудова новина! --visem (обговорення) 20:20, 20 серпня 2020 (UTC)