Обговорення користувача:Visem/Архіви/2021/січень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Yukh68 у темі «На вікімандрах» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Розпочався Тиждень вина

Вітаю з Новим роком! Звертаю вашу увагу, що Тиждень вина, який ви почали створювати у 2019 році, відкриває 2021 рік в Українській Вікіпедії. Долучайтеся!--Sakateka (обговорення) 08:28, 2 січня 2021 (UTC)

Дуже дякую, що взялися за цю справу, зокрема за Тиждень, який давно хотілося провести! Значить буду не лише пити, але й писати про вино :) З Новим роком! --visem (обговорення) 09:24, 2 січня 2021 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за грудень 2020—січень 2021

Кіт Профітроль з сувенірами від Вікімедіа Україна за участь у Вікіконференції
Кіт Профітроль з сувенірами від Вікімедіа Україна за участь у Вікіконференції

З Новим роком! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію на його сторінці або скорочену нижче.

Новини за грудень та анонси січня

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 10:48, 5 січня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Виноробство у Вінницькій області

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Виноробство у Вінницькій області був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:26, 20 січня 2021 (UTC)

Дублікати

Вітаю. Що за дивні скасування моїх номінацій. Я виставляю ці статті на вилучення як дублікати давно існуючих статей. Я так робив вже неодноразово. Тобто дві статті про одне і те саме це нормально? Прошу розібратись. --Олексій Мажуга (обговорення) 23:45, 28 січня 2021 (UTC)

Вибачте, але я скасовую ваші правки, бо Ви не розібрались в ситуації. --Олексій Мажуга (обговорення) 23:53, 28 січня 2021 (UTC)

Захист.

Привіт! Постав будь ласка, захист на Березенко Сергій Іванович. А то там "погосподарював" Максімка. Відбилив трохи клієнта (бачив ти трохи відкинув "відбілювання")... Я відкинув майже все, щось ще додав. Трохи забрав реклами. Ще трохи забрати і можна знімати шаблон реклами... Там про діяльність на посту нардепа рекламно написано - треба розібратися, що там правда, а що - вигадка і піар. Ну щодо розвитку авіації - явно чистий піар. За 5 років Антонов скільки літаків випустив? Ото й весь розвиток! Паліативна медицина - зробили бригаду у Чернігові у 2017 - я додав це. Щоправда, питання, чи вона досі існує? Цікаво, що свій сайт Березенко закинув ще в 2018, хоч депутатом числився аж до кінця 2018. От чого той Максимка прокинувся? Отримав гроші від Березенка? Муляв перший абзац (який всі читають), де про підкуп виборців? Так країна має знати своїх "героїв"! Ок. Ну якось так. Захист - бо знову кинуться видаляти. Максимка ЖОДНИХ редагувань крім Березенка не робить. Спав 5 років, а тут прокинувся! І як він за 5 років пароля не забув? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 02:36, 29 січня 2021 (UTC)

Привіт, @Nickispeaki:! Я бачу, що останнім часом піарника не було, просто якщо я поставлю на захист статтю, то ти не зможеш її редагувати, а навряд чи хтось із адміністраторів захоче її доопрацьовувати, а якщо й справді буде потреба, то тоді й поставимо захист. --visem (обговорення) 06:34, 29 січня 2021 (UTC)
Привіт! Та як скажеш! Гадаю, що найближчими днями знову візьметься. Дивися, будь ласка! Якщо що - то захищай, та й все! Я ще кілька статей правив, це мрак - наша політика - це як пекло, а політики - чорти в ній! ;-( Про Корбана і Березенка - то жах! І частина з того у мене на очах відбувалася! --Nickispeaki (обговорення) 06:52, 29 січня 2021 (UTC)

На вікімандрах

Вітаю! Там на вікімандрах користувач Ямагучи розгулявся, не можу там редагувати, весь час конфлікт редагувань, прикрийте там його. --Yukh68 (обговорення) 14:46, 31 січня 2021 (UTC)