Обговорення користувача:Visem/Архіви/2022/вересень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Користувачі Jphwra та Бучач Львів

Дописувач Jphwra неодноразово звинувачував Бучача Львова в застосуванні вікіфікатора, водночас не роблячи жодних зауважень сотням людей, що застосовують вікіфікатор у ще більших масштабах і не звертаючись до технічної команди, щоб прибрали вікіфікатор з панелі інструментів. Вважаю ці зауваження недоречними, упередженими і провокативними. Прошу вжити належних заходів до дописувача Jphwra.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:21, 2 вересня 2022 (UTC)

І ще додам, що йдеться про сторонні статті, а не лише ті, що їх створив чи колись редагував сам Jphwra. Тобто він відслідковує внесок Бучача Львова в чужих статтях і робить зокрема і такі зауваження.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:14, 2 вересня 2022 (UTC)
Вітаю, Олександре! Там давній конфлікт, різні позиції і багато емоцій з взаємними образами. Правильним було б блокувати обох, але це не конструктивно. Написав Jphwra на сторінці обговорення. --visem (обговорення) 14:01, 3 вересня 2022 (UTC)
Я міг би позатверджувати всі чисто мовні виправлення (навіть якщо з окремими я не згоден), можливо технічні типу вікіфікатора, власні його статті, залишивши незатвердженими ті, де він додавав певні політичні твердження. Але мені потрібна гарантія, що в його внескові немає численних фактичних помилок. Чи хтось досліджував його внесок на предмет фактичних помилок?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:11, 3 вересня 2022 (UTC)
Про кого мова, про Бучача-Львова чи про Jphwra? Я особисто не досліджував внесок цих двох користувачів, лише іноді бачу поточні правки. --visem (обговорення) 14:15, 3 вересня 2022 (UTC)
Бучача Львова. Я так зрозумів, що Jphwra додатково (окрім власне деяких виправлень) нервується через те, що Бучач Львів не патрульний і статті після нього стають "розпатрульованими". Кілька років була проблема з заміною закінчень ице, іце в географічних назвах слов'янського походження на иці (згідно з п. 149 правопису). І було багато через це суперечок, просто через масштаби виправлень, байдужість інших дописувачів, а Бучачу Львову оце ице іце дуже вже різало око. Зараз я взявся за цю проблему й невдовзі повністю все повиправляю, але додатково міг би й з патрулюванням попрацювати. --Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:20, 3 вересня 2022 (UTC)
Бучачу-Львову важливі українські слова та назви, але в окремих випадках, зокрема у спортивній термінології, використовуються слова іншомовного походження, а Jphwra виступає за те, щоб були прийняті назви. Кожен по-своєму десь має рацію, але це перетворюється в протистояння з купою емоцій та звинувачень. Якщо маєш бажання відпатрулювати, то це буде корисний внесок. --visem (обговорення) 16:00, 3 вересня 2022 (UTC)
Зараз ось тут обговорюємо. Я не знаю що робити. Можливо довиправлю ице і іце й цим обмежусь. Внесок Бучача-Львова надто великий і дещо проблемний, просто відпатрулювати не дивлячись я не можу, а все перевіряти в мене немає сил. Якби він був зовсім поганий, то його б давно заблокували, а якби безпроблемний, то дали б патрульного.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 17:50, 3 вересня 2022 (UTC)
Якщо є можливість щось відпатрулювати, хоча б частково, то було б чудово. --visem (обговорення) 18:35, 3 вересня 2022 (UTC)

Арбітражний комітет 2022

Висунув Вашу кандидатуру в арбітри Української вікіпедії. Якщо згодні — залиште автограф на сторінці висунення кандидатів. З повагою, --Jphwra (обговорення) 16:12, 6 вересня 2022 (UTC)