Обговорення користувача:Volodymyr.Poltorak

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Volodymyr.Poltorak!
   Як назвати статтю

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте та завжди не втрачайте надії на добрі наміри опонента.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що готові допомогти або ж можете розмістити оголошення на Порталі спільноти чи в Кнайпі.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків тільд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів учасників. Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Новинах.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут
   Правила і вказівки
   Часті питання
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Dim Grits 07:53, 21 вересня 2010 (UTC)[відповісти]

Вікізустріч в Одесі, 26 квітня[ред. код]

Запрошуємо вас на вікізустріч, яка відбудеться у вівторок, 26 квітня, о 18:00 в Impact Hub Odessa (вул. Грецька, 1а, 3 поверх) в рамках презентації журналу «Пам’ятки України» (№2, 2016) зі статтями та фото учасників конкурсу «Вікі любить пам’ятки» про пам’ятки України. Також буде представлено сам конкурс та інші проекти «Вікімедіа Україна». детальніше у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 13:48, 25 квітня 2016 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон в Одесі, 28 січня[ред. код]

Запрошуємо у неділю 28 січня з 14-30 до 18-00 на Вікізустріч, присвячену Вікімафону до 14-річчя української Вікіпедії. Місце проведення Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені М. С. Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51 https://www.facebook.com/events/1435523933225646/ --MediaWiki message delivery (обговорення) 18:00, 23 січня 2018 (UTC)[відповісти]

Вікізустріч 14 серпня в Одесі[ред. код]

Вітаю. Запрошую на Вікізустріч в Одесі, 14 серпня о 15-00. Вікізустріч відбудеться у приміщенні Центральної міської бібліотека для дорослих ім. І. Я. Франка (Одеса, Книжковий провулок, 1А,) в рамках презентації виставки фотографій, що перемогли у конкурсах «Вікі любить пам’ятки» у 2017 та 2018 роках. Подія у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 11:00, 12 серпня 2019 (UTC)[відповісти]