Обговорення користувача:Xsandriel/Архіви/2012/грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Острови

Вітаю! Ви не бажаєте автоматизувати процес написання статей про острови, при вашому бажанні можу написати програму для створення однотипних програм. Детальніше дивіться Користувач:Teodret/Установка і використання бота на мові python --«Teo» обг 12:06, 28 листопада 2012 (UTC)

Дякую за пропозицію, але я про острови писала лише в рамках Острівного місяця, та й то тільки про свої улюблені Сейшели. А загалом це трохи не моя тематика, та й для ботовода у меня дуже рос. «смутное» уявлення про принципи роботи подібних програм. У будь-якому випадку дякую за увагу до моєї роботи та за допомогу!
Ну, якщо надибаєте людину, яка схоче займатися подібним відпишіть --«Teo» обг 14:54, 3 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Список давньоримських когноменів

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:54, 15 грудня 2012 (UTC)