Обговорення користувачки:Надія Семена

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Надія Семена!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 08:14, 1 серпня 2017 (UTC)[відповісти]

Надія Семена -- сучасна Київська поетеса[ред. код]

Семена Надія Юріївна Живу: місто Київ.

Пишу вірші, гумор, оповідання, тексти пісень. Друкувалась з 1999 р. в київських та українських виданнях, в колонках гумору, (гумор, оповідання -- «Перець», «Сільські вісті». «Сільське життя». «Вісті райспоживспілки», «Веселі вісті», «Червоний перець» і т.д.,

         Вірші – журнал «Дніпро» , Літературний альманах «Слово жінки» (2016р.), альманах «Крилате Сузір’я» (2017), газети «Сільські вісті», «Панорама» та ін..

Маю кілька публікацій в збірках гумору та поезій,

книгу гумору «Блискавки веселі» 2000р. 

книгу поезій «Мені б мелодій з джерела», 2017р. та "Поезія міської околиці", 2018р. Перша премія за поезії у власному виконанні та у виконанні виконавців на міжнародному фестивалі «Україна єднає світ» в 2016 та 2017 роках; Приз симпатій журі на конкурсі «Крилате сузір’я» м. Харків 2017р. та перше місце за авторську пісню 2018р. Відзнака конкурсу ім. М.Рильського "Троянди і виноград", 2017р. Дипломант літературного конкурсу "Коронація слова" в номінації "Пісенна лірика", 2017р. Маю пісні (більше 100 ) в співавторстві з композиторами. Більше можна бачити на моїй сторінці в «ФБ» https://www.facebook.com/profile.php?id=100005007047174 . та на каналі Ютуб https://www.youtube.com/channel/UCDtnZ3GBv2qDKquvzB_dQvg Пишу українською мовою.

Вірші: 1. Ти мовчиш. Хилить полечко вистиглий колос, Ось вже літо вступило в жнива, Я так хочу почути твій голос, Та згубились в мовчанні слова.

Ти мовчиш і я слухаю вітер. Стільки в тиші відтінків і рим, Твоє серце читаю без літер. А слова… що слова? Лише дим…

Нас ця тиша тривожить і гріє, Наче хвиля, що впала на плес, Відчуваю твої я надії, Вони жменями зір із небес.

Замість слів розчиняються в далях, Срібним збіжжям тугих колосків, Це кохання – яскраве як спалах, Непотрібно для нього нам слів. ⒸНадія Семена

2. Одного разу виросте твій син, І скаже: «Мамо, ти така маленька!» Ти переглянеш хроніку світлин, Пройшли роки, було лише їх жменька. Голубооке сонячне дитя, Допитливе, довірливе до світу, Вертав щораз тебе він до життя, І ти жила від літа і до літа. Лише добру його учила ти, За усмішку ховаючи тривоги, Він поспішав як всі сини рости, І в дальні далі обирав дороги. Торкнулась кіс вже перша сивина, Але тобі це зовсім не важливо, Дорослий син. В його очах весна. Нехай життя його буде щасливим. ⒸНадія Семена