Останній торнадо акули: якраз вчасно

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Останній торнадо акули: якраз вчасно
Sharknado
Вид телефільм
Жанр комедія
екшн
пригодницький
наукова фантастика
Режисер Ентоні Ферранте
Продюсер Девід Майкл Латт
Сценарист Тандер Левін
У головних
ролях
Ян Зірінг
Тара Рід
Оператор Лора Бет Лав
Композитор Крістофер Кано
Кріс Райденаур
Кінокомпанія Syfy Films
Дистриб'ютор The Asylum (США)
Мова англійська
Країна США США
Рік 2018
Дата виходу 2018 (США)
Кошторис Долар США/$ 3 млн
IMDb ID 8031422
Попередній Акулячий торнадо 5: Глобальне роїння
syfy.com/sharknado6

«Останній акулячий торнадо: якраз вчасно» (англ. The Last Sharknado: it's About Time, також зветься, як «Акулячий торнадо 6») — це американський науково-фантастичний комедійний фільм-катастрофа 2018 року, знятий для телебачення, і шоста і остання частина серії фільмів «Акулячий торнадо». Режисером фільму виступив Ферранте Ентоні/Ентоні Ферранте, а Іан Зірінг, Тара Рід і Кессі Скербо повторили свої ролі з попередніх частин. У фільмі Фінн і банда використовують подорож у часі для того, щоб зупинити акуляче пекло в історії. Фільм отримав загалом негативні відгуки.

Критика[ред. | ред. код]

Як і четвертий і п'ятий фільм, заключний фільм отримав загалом негативні відгуки. Фільм має 22 бали на Metacritic, що вказує на «в цілому несприятливі відгуки». Гнилі помідори дав фільму 20 %, заснованих на п'яти рецензії критиків[1].

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. {{cite web/url=https://www.rottentomatoes.com/m/the_last_sharknado_its_about_time/website=Гнилі помідори/title=Останній Шаркнадо: Саме час (2018) - Гнилі помідори|дата доступу=18 серпня, 2018|archive-date=2018-11-27|archive-url=https://web.archive.org/web/20181127025158/https://www.rottentomatoes.com/m/the_last_sharknado_its_about_time%7Cdeadlink=no}}

Посилання[ред. | ред. код]