The Precursors

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Предтечі)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Precursors
РозробникУкраїна Deep Shadows
ВидавецьРосія Russobit-M
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и)рольова відеогра, космічний симулятор, шутер від першої особи
Платформа Microsoft Windows
Дата випуску2009
Режим гри Однокористувацька гра
Моваанглійська, російська
Українськавідсутня
Технічні деталі
РушійVital Engine 3
Носійцифрова дистрибуція

The Precursors (укр. Предтечі) — рольова відеогра 2009 року від українського розробника Deep Shadows та видана російською компанією Руссобіт-М[1]. Вона була випущена 4 грудня 2009 року. Дія гри розгортається у футуристичному науково-фантастичному середовищі, де багато політичних фракцій беруть участь у міжгалактичній війні. Гравець може досліджувати планети, подорожувати космічним простором для виконання місій, здобувати інформацію та купувати зброю і припаси. Гра поєднує в собі рольову взаємодію та динамічний шутер від першої особи у відкритому світі[2].

Ігровий процес

[ред. | ред. код]

У грі представлений світ, що вільно мандрує, з величезними відкритими просторами, різноманітною зброєю та безліччю наземних, повітряних і космічних транспортних засобів. Гравець зможе виконати безліч місій на шести різних планетах і супутниках, а також в інтер'єрі космічних кораблів і космічних станцій. У наземних боях можна використовувати різні транспортні засоби — від простих багі та літальних апаратів до танків, що літають, і механічних роботів. Отримавши космічний корабель, гравець також може займатися космічною торгівлею і воювати з іншими фракціями в перервах між планетарними місіями. Космічний корабель гравця можна модернізувати протягом гри, а самого персонажа можна розвивати за допомогою системи здібностей[3].

Фракції

[ред. | ред. код]

У грі є сім основних фракцій. Дві з них — інопланетяни, а решта представляють різні гуманоїдні фракції, які розділені на окремі альянси, що зазвичай воюють між собою. Це Імперія, Демократичний Союз, Вільні Торговці, Клац Кубла, революційний Клац, бандити та цивільні.

Огляди

[ред. | ред. код]

Гра має змішану оцінку на Metacritic на основі чотирьох рецензій[4].

Див. також

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Предтечии. Russobit-M (англ.). Архів оригіналу за 20 жовтня 2008. Процитовано 7 квітня 2023.
  2. The Precursors. IGN (англ.). Процитовано 7 квітня 2023.
  3. Rossignol, Jim (4 січня 2011). Wot I Think: Precursors | Rock Paper Shotgun. Rock, Paper, Shotgun (англ.). Процитовано 4 січня 2011.
  4. The Precursors for PC Reviews - Metacritic. Metacritic.

Посилання

[ред. | ред. код]