The Precursors

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Precursors
Розробник Україна Deep Shadows
Видавець Росія Russobit-M
Дистриб'ютор  Steam
Жанр(и) рольова відеогра, космічний симулятор, шутер від першої особи
Платформа  Microsoft Windows
Дата випуску 2009
Режим гри  Однокористувацька гра
Мова англійська, російська
Українська відсутня
Технічні деталі
Рушій Vital Engine 3
Носій цифрова дистрибуція

The Precursors (укр. Предтечі) — рольова відеогра 2009 року від українського розробника Deep Shadows та видана російською компанією Руссобіт-М[1]. Вона була випущена 4 грудня 2009 року. Дія гри розгортається у футуристичному науково-фантастичному середовищі, де багато політичних фракцій беруть участь у міжгалактичній війні. Гравець може досліджувати планети, подорожувати космічним простором для виконання місій, здобувати інформацію та купувати зброю і припаси. Гра поєднує в собі рольову взаємодію та динамічний шутер від першої особи у відкритому світі[2].

Ігровий процес[ред. | ред. код]

У грі представлений світ, що вільно мандрує, з величезними відкритими просторами, різноманітною зброєю та безліччю наземних, повітряних і космічних транспортних засобів. Гравець зможе виконати безліч місій на шести різних планетах і супутниках, а також в інтер'єрі космічних кораблів і космічних станцій. У наземних боях можна використовувати різні транспортні засоби — від простих багі та літальних апаратів до танків, що літають, і механічних роботів. Отримавши космічний корабель, гравець також може займатися космічною торгівлею і воювати з іншими фракціями в перервах між планетарними місіями. Космічний корабель гравця можна модернізувати протягом гри, а самого персонажа можна розвивати за допомогою системи здібностей[3].

Фракції[ред. | ред. код]

У грі є сім основних фракцій. Дві з них — інопланетяни, а решта представляють різні гуманоїдні фракції, які розділені на окремі альянси, що зазвичай воюють між собою. Це Імперія, Демократичний Союз, Вільні Торговці, Клац Кубла, революційний Клац, бандити та цивільні.

Огляди[ред. | ред. код]

Гра має змішану оцінку на Metacritic на основі чотирьох рецензій[4].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Предтечии. Russobit-M (англ.). Архів оригіналу за 20 жовтня 2008. Процитовано 7 квітня 2023.
  2. The Precursors. IGN (англ.). Процитовано 7 квітня 2023.
  3. Rossignol, Jim (4 січня 2011). Wot I Think: Precursors | Rock Paper Shotgun. Rock, Paper, Shotgun (англ.). Процитовано 4 січня 2011.
  4. The Precursors for PC Reviews - Metacritic. Metacritic.

Посилання[ред. | ред. код]