Стадіон імені Олександра Поворознюка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Стадіон імені
Олександра Поворознюка
Стадіон імені Олександра Поворознюка
Країна  Україна
Розташування с. Володимирівка,
Олександрійський р-н,
Кіровоградська область
Україна Україна
Власник «Інгулець»
Покриття синтетичне
Команда (-и) «Інгулець-2»
Вміщує 500
Стадіон імені Олександра Поворознюка у Вікісховищі

Стадіон імені Олександра Поворознюка — футбольний стадіон в с. Володимирівка Олександрійського району, Кіровоградської області, домашня арена ФК «Інгулець-2».

Загальні відомості[ред. | ред. код]

Стадіон було побудовано на пустирі. Спочатку він слугував домашньою ареною аматорській «Агрофірмі П'ятихатській», а згодом на ньому почали виступати фарм-клуби петрівчан «Інгулець-2».

На даний час стадіон практично повністю відповідає вимогам для проведення матчів другої ліги чемпіонату України: штучний газон, штучне освітлення в темну пору доби, справне електронне табло, трибуни з металевих конструкцій, які здатні загалом вмістити 500 уболівальників.

Як і кожна спортивна споруда, має свої недоліки й стадіон ім. О. Поворознюка. Так, головним недоліком можна вважати розташування туалетів на стадіоні. Вони знаходяться біля самісінького входу до центральних трибун. Іншим важливим недоліком стадіону є дуже вузькі проходи до роздягалень футболістів та суддів.

З моменту свого відкриття стадіон приймає змагання переважно аматорського рівня. В першу чергу це чемпіонат та кубок області, а також матчі аматорського чемпіонату та кубку України.

У даний час стадіон слугує домашньою ареною для фарм-клубу петрівського «Інгульця», який на цьому стадіоні проводить свої домашні поєдинки у вище зазначених турнірах.

Джерела[ред. | ред. код]