Террі Голландс

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Террі Голландс
Terry Hollands
Загальна інформація
Національність Англієць
Громадянство  Велика Британія
Місце проживання Лондон
Народження 6 травня 1979(1979-05-06) (45 років)
Дартфорд, Кент, Англія
Зріст 199 см
Вага 172 кг
Спорт
Країна Англія
Вид спорту Стронґмен
Участь і здобутки
CMNS: Террі Голландс у Вікісховищі

Террі Голландс (англ. Terry Hollands, нар. 6 червня 1979, Дартфорд, Кент, Англія) — британський ломус, переможець змагань Найсильніша Людина Британії та Найсильніша Людина Англії. Окрім цього він брав участь у змаганнях за звання Найсильнішої Людини Світу та Найсильнішої Людини Європи.

Життєпис[ред. | ред. код]

Террі Голландс народився 6 червня 1979 року в місті Дартфорд, графство Кент, Англія. При народженні його вага сягала 12 кілограм. Дуже швидко спорт став невід'ємною частиною його життя. Він серйозно займався дзюдо та реґбі. Як не дивно але вперше до тренажерного залу Террі завітав лише у 22-річному віці з ціллю поліпшити власні особисті данні для занять реґбі. Надавав перевагу вправам на витривалість.

У 2004 році він отримав травму ноги і повернувся до залу з конкретною ціллю — зайнятися силовими вправами. Він описував свій графік занять як «жорстоко-невблаганний». Не нехтував він і власною мотивацією на кшталт фраз «ти без цього не обійдешся».

Стронґмен[ред. | ред. код]

Його кар'єра ломуса почалася в 2005 році. Він посів друге місце за титул Найсильнішої Людини Англії та перше місце на Найсильнішій Людині Британії. У 2007 посів почесне третє місце у змаганні Найсильніша Людина Світу. Станом на 2014 рік він — єдиний ломус, який кваліфікувався до фіналів Найсильнішої Людини Світу дев'ять разів поспіль.

Особисті показники[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]