Файл:Portal2 cave johnson and caroline.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Portal2_cave_johnson_and_caroline.png(256 × 379 пікселів, розмір файлу: 154 КБ, MIME-тип: image/png)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Внутрішньоігрова ілюстрація з Portal 2 із зображенням генерального директора Aperture Science Кейва Джонсона та його помічниці Керолайн, які знаходяться у прихованій кімнаті в 6-му розділі "The Fall"
Джерело
Автор зображення
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання [?]
Джерело [1]
Мета використання

Ідентифікація персонажів Кейва Джонсона та Керолайн; додаткове обговорення джерела обличчя Кейва як одного з аніматорів Valve, про що йшлося у статті про персонажів.

Замінність

Як зображення персонажа, може бути замінене іншим. Проте жодне зображення що зображення персонажа не є вільним, тому вільна заміна відсутня.

Обсяг використаного матеріалу Ціле зображення, оскільки є зображенням персонажу(персонажів) гри, мусить використовуватись цілим задля уникнення викривлення вигляду зображуваного персонажа.
Низька роздільність?

Роздільність зменшена відносно оригінальної

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Copyrighted


На цьому зображенні представлений персонаж коміксів, відеогри або анімаційного телефільму чи програми, захищений авторським правом. Той, хто першим завантажив його і використав у статті, а також ті, хто використав його згодом в інших статтях, затверджують, що таке використання кваліфікується як сумлінне використання об'єкта авторського права (англ. fair use) згідно законодавства США про авторські права.

Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення з низькою якістю на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах у США} що належать некомерційному фонду Вікімедіа. Таке використання зображень кваліфікується як добропорядне використання об'єкту авторського права (Fair use) згідно законодавства США про авторські права. Будь-яке інше використання даного зображення може стати порушенням авторського права.

Дивіться також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:09, 31 січня 2024Мініатюра для версії від 12:09, 31 січня 2024256 × 379 (154 КБ)DOZ3145 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Внутрішньоігрова ілюстрація з Portal 2 із зображенням генерального директора Aperture Science Кейва Джонсона та його помічниці Керолайн, які знаходяться у прихованій кімнаті в 6-му розділі "The Fall" }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Кейв Джонсон | Джерело = [http://www.gameinformer.com/blogs/members/b/deanofmedia_blog/archive/2011/05/04/896757.aspx] | Частина = Ціле зображення, оскільки є зображенням персонажу(персонажів) гри, му...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані