Снігір Юлія Вікторівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Юлія Снігір)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Юлія Снігир
рос. Юлия Снигирь
Ім'я при народженні Юлія Вікторівна Сирискіна
Народилася 2 червня 1983(1983-06-02) (40 років)
Донський, Тульська область, РРФСР, СРСР
Громадянство  Росія
Діяльність модель, кіноакторка, телеведуча, телеакторка
Alma mater Московський педагогічний державний університет
Роки діяльності 2006 — тепер. час
У шлюбі з Циганов Євген Едуардович
IMDb nm2568364

CMNS: Юлія Снігир у Вікісховищі

Юлія Вікторівна Снігир (рос. Юлия Викторовна Снигирь, справжнє прізвище: Сирискіна; нар. 2 червня 1983) — російська кіноактриса, телеведуча і фотомодель[1].

Життєпис[ред. | ред. код]

Юлія народилась 2 червня 1983 року у місті Донський (Тульська область), Тульської області. Батько — Віктор Сирискін, викладав у шаховому гуртку, мати — Світлана Сирискіна, працювала телефоністкою.

Закінчила гімназію № 20 м. Донський, факультет іноземних мов (англійське відділення, спеціальність «Англійська філологія») Московського Педагогічного Державного Університету. Зараз навчається в Театральному училищі імені Щукіна, курс Р. Ю. Овчинникова. За освітою — дипломований лінгвіст, викладач англійської та німецької мов.

Працюючи над фільмом «Глянець», Снігир познайомилася з Федором Бондарчуком, після чого отримала головну роль у фантастичному фільмі «Залюднений острів». Стала відомою після участі в зйомках музичного кліпу на пісню «До скорой встречи» групи «Звірі»[2].

Після зоряної ролі акторка знялася в декількох вітчизняних фільмах, була запрошена на зйомки картини французького походження «Распутін» і чергової частини «Міцного горішка» на просторах Голлівуду. Виявилася, що вона зовсім не знає англійську мову, так що довелося швидко вивчити розмовний жанр.

Плідна робота в 2010—2013 рр. відбилася виходом на екран більше десяти нових фільмів за участю акторки. Після кіноіндустрії акторка стала телеведучою на проекті каналу СТС «Територія відносності» на каналі СТС і на телепроєкті 5 каналу російського мовлення.[3]

У 2016 році Юлія Снігир більшу частину часу присвячувала вихованню сина. Проте в 2017 році на екрани вийшла повнометражна трагікомедія «Блокбастер», де знімалися не тільки Юлія та Євген, а й Світлана Установа, Анна Чіповська, Михайло Єфремов і Олександр Молочников.[4]

Фігурант бази даних центру «Миротворець» (участь у зйомках пропагандистського комедійного серіалу «Кримська сакура» (реж. В. Павлов) в анексованому РФ Криму)[5][6].

Особисте життя[ред. | ред. код]

Під час навчання в Московському Педагогічному Державного Університеті почала зустрічатися з однокурсником Олексієм Снігирем. Згодом вони одружилися, батьки нареченого придбали для молодят квартиру в сусідньому будинку.

У 2008 році в неї почались романтичні стосунки з кінооператором Максимом Осадчим, який був на 18 років старший за неї. Разом вони прожили два роки, після чого розійшлися.

У лютому 2013 року стало відомо, що Снігир зустрічається з актором Данилом Козловським, з яким вони разом знімалися у фільмі «Распутін». На початку 2014 року пара розлучилася.

Перебуває у фактичному шлюбі з Євгеном Цигановим. Вони почали зустрічатися під час фільмування у серіалі «З чого починається Батьківщина?». 9 березня 2016 року народився син Федір.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Фільмографія[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Снигирь Юлия [Архівовано 21 вересня 2017 у Wayback Machine.](рос.)
  2. Зоряний час Юлії Снігір [Архівовано 29 червня 2010 у Wayback Machine.](рос.)
  3. Біографія. Архів оригіналу за 21 вересня 2017. Процитовано 21 вересня 2017.
  4. Біографія. Архів оригіналу за 21 вересня 2017. Процитовано 21 вересня 2017.
  5. Центр «Миротворець»: Снігір Юлія Вікторівна
  6. «Крымская сакура» (2019) на kino-teatr.ru

Посилання[ред. | ред. код]