DashDevs

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
DashDevs
Тип Розробник
Галузь Фінанси, медіа, банківська справа, електронна комерція
Спеціалізація Фінансові технології
Гасло GLOBAL FINTECH ENGINEERING
Засновано 2011
Засновник(и) Ігор Томич
Штаб-квартира  Україна
Продукція Програмне забезпечення
Клієнти 200+
dashdevs.com

DashDevs (укр. ДашДевс) — міжнародна IT-компанія з українським корінням, яка надає послуги з консультування, розробки, проєктування, модернізації та підтримки програмного забезпечення. Засновник Ігор Томич.

Налічує понад 100 співробітників[1]. Компанія займається розробкою програмних рішень у таких індустріях як фінансові технології, банківська справа, фінанси[2], охорона здоров'я, медіа та електронна комерція.

Історія

[ред. | ред. код]
  • 2011 — заснування DashDevs LLC в США, відкриття бренду ITOMYCH STUDIO в Україні.
  • 2012 — Команда DashDevs починає розробляти та впроваджувати проєкти, які диджиталізують фінансові сервіси та експертизу в галузі розробки продуктів.
  • 2021 — DashDevs отримує сертифікацію на основі стандарту ISO/IEC 27001 (міжнародний стандарт управління інформаційною безпекою)[3].
  • 2022 — відкриття офісу у Лондоні. Команда DashDevs налічує понад 100 співробітників.

Представництва

[ред. | ред. код]

Офіси компанії знаходяться в Україні, Сполученому Королівстві (Лондон), Сполучених Штатах (Вілмінгтон), Польщі та Угорщині.

Технології

[ред. | ред. код]

DashDevs спеціалізується на розробці високотехнологічних рішень для вебу і мобільних додатків.

Продукти

[ред. | ред. код]

У 2022 році компанія розробила та презентувала власний продукт Fintech Core — модульне White Label фінтех-рішення для створення та швидкого запуску цифрових банківських та платіжних продуктів у вигляді додатків.

Клієнти

[ред. | ред. код]

DashDevs працює з клієнтами з регіонів EU, UK, US та MENA. Станом на кінець 2022 року компанія закрила понад 500 проєктів, у тому числі:

  1. iOL Pay — це глобальне автоматизоване рішення для прийому платежів для індустрії гостинності. Воно дозволяє готелям та іншим постачальникам туристичних послуг підключатися до ринку iWTX. Система підтримує 26 мов, 140 валют і 250 способів оплати[4].
  2. PI1[5] — це діджитал банкінг платформа, яка надає лінійку банківських продуктів та послуг для інвестицій, управління фінансами, бюджетування та побудови капіталу.
  3. iWTX — міжнародний маркетплейс, яким користуються готельні мережі та DMC. ЦА платформи — B2B клієнти: туроператори, туристичні агентства та компанії з управління дестинаціями.
  4. MuchBetter — це платіжний додаток, який дозволяє зберігати, відправляти та отримувати гроші за безпечними протоколами. ЦА платформи — ігрова індустрія; це альтернатива таким гаманцям, як Neteller, Skrill, Entropay та Ecopayz. Він також може використовуватися в роздрібних магазинах і для особистих переказів[6].

Соціальна корпоративна відповідальність

[ред. | ред. код]

Благодійний фонд «Айтомич»[7] — приватний фонд, заснований в Україні. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну фонд вклав 4 мільйони гривень у захист країни. Наприклад, фонд звітує, що більшість з цих коштів спрямовані на потреби військових на передовій[8].

Освітня діяльність

[ред. | ред. код]

Спеціалісти DashDevs беруть участь в освітніх заходах[9][10], таких як вебінари, мітапи, конференції. На постійній основі компанія проводить безплатні та платні освітні події та академію для фахівців-початківців[11].

Див. також

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. DashDevs | Dou.
  2. DashDevs Fintech.
  3. Міжнародний сертифікат з інформаційної безпеки (PDF). Архів оригіналу (PDF) за 17 січня 2023. Процитовано 17 січня 2023.
  4. Product — iOL Pay. www.iolpay.com (амер.). Процитовано 17 січня 2023.
  5. Project Imagine, the company behind Dozens, launches B2B platform ‘Pi1’.
  6. Опис продукту з сайту Muchbetter. MuchBetter - The Smart Payment App and eWallet (амер.). Архів оригіналу за 17 січня 2023. Процитовано 17 січня 2023.
  7. Благодійний фонд.
  8. Як наша команда допомагає ЗСУ та постраждалим під час війни.
  9. Освітні події.
  10. ITOMYCH STUDIO ВІДКРИВАЄ НАБІР НА НАВЧАННЯ В JAVASCRIPT ТА .NET LEARNING COURCES.
  11. Академія Itomych Studio. itomychstudio.