Fioravanti

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Fioravanti
Тип Кола
Виробник Ecuador Bottling Company Corp
Країна походження Еквадор
Початок виробництва 1878
Подібні напої Coca-Cola
Див. також: Фіораванті

Fioravanti — газований, безалкогольний напій з різними фруктовими смаками який спочатку продавався в 1878 році в Еквадорі. Він особливий тим, що був одним з перших безалкогольних напоїв, що почали продаватися. У 1991 році ця торгова марка була придбана  компанією Кока-Кола.

Смаки[ред. | ред. код]

Fioravanti був вперше доступний з полуничним смаком, і пізніше зі смаком яблука. Влітку 2001 року був доданий смак винограду. Напій із цим смаком продавався протягом одного року  був також Fiora manzana verde (зелене яблуко), з яскраво-зеленим кольором, але цей напій не отримав популярності в Еквадорі.

В Еквадорі, назву Fioravanti, часто скорочують до Fiora, яка стала частиною народної культури [джерело?]. Вона широко відома як Fiora fresa (суниця) або Fiora manzana (яблуко).

Через велике число Еквадорських іммігрантів в Іспанії, Кока-Кола вирішила привести Fioravanti зі смаком полуниці в Іспанію, на три місяці для дослідження, починаючи з середини жовтня 2006 року.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Coca-Cola encuentra un filón en los ecuatorianos y marroquíes que viven en España. Архів оригіналу за 18 серпня 2017. Процитовано 6 жовтня 2017.

Посилання[ред. | ред. код]