Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/січень 2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

3 км і 1553 км

Привіт. 1553 км взагалі ніде немає. 3 км на Львівській залізниці є лише на ділянці Чоп — 3 км. Ні на Фотолініях, ні на Тарифному керівництві № 4. Дай посилання. --ДмитрОст (обговорення) 16:51, 27 січня 2020 (UTC)

У ТК4 якраз є, адже саме на основі нього в мене шаблони написані. Рзд 3 км розміщений на лінії Дрогобич — Борислав, ось телеграма щодо відкриття [1], на Фотолініях 3 км теж є, але вони його позначили як о.п. 3 км, хоча на фото видно стрілку, отже колійний розвиток там є. На залізничних форумах вдалося також накопати схему роз'їзду 3 км. З блокпостом 1553 км складніше, на Фотолініях його не знайшов, він згадується тут, ТК4 і переліку станцій УЗ (посилання на сторінці шаблону внизу). Судячи з кілометражу, він має бути на Стрийському обході або перед ним (бо кілометраж основної лінії, а не обходу). Блокпост — це не колійний пост, там може не бути платформи і стрілок, а лише наприклад світлофор, тому й на картах його важко знайти.--Анатолій (обг.) 19:54, 27 січня 2020 (UTC)
Ок, дякую велике) --ДмитрОст (обговорення) 08:38, 28 січня 2020 (UTC)

Щодо Офісу фінансового контролю і Держаудитслужби

Добрий день. Ви утворили перенаправлення на сторінці Державна аудиторська служба України перейменувавши її на Офіс фінансового контролю з посиланням на відповідний акт Уряду України, проте в текст статті жодних змін внесено не було і весь текст стосується саме Держаудитслужби, яка ще не ліквідована і не реорганізована, діє положення про Держаудитслужбу. При цьому навіть положення про Офіс немає. Окрім того навіть до вашої правки в статті було 19 змін, які невідпатрульовані і стосувались діяльності Держаудитслужби. Був би вдячний, якби Ви скоригували якимось чином свою правку, адже наразі назва статті не відповідає її змісту. Можливо доцільніше створити статтю про Офіс фінансвоого контролю як окремий запис і у разі передачі частини функцій від Держаудитслужби, після затвердження положення про орган, формування його структури, набрання персоналу тощо тоді наповнювати зміст статті. Liubomir G (обговорення) 09:52, 9 січня 2020 (UTC)

Держаудитслужбу реорганізували в Офіс фінансового контролю. Виправив у статті.--Анатолій (обг.) 23:00, 9 січня 2020 (UTC)
Добридень@Ahonc:! Ще Держаудитслужбу не реорганізували в Офіс фінансового контролю (Офіс). Наразі є тільки постанова Уряду України від 11 грудня 2019 р. № 1025 про утворення Офісу. Водночас, немає ні розпорядження Уряду України про те, що функції Держаудитслужби виконує Офіс, як наприклад було тоді коли Держаудитслужюба була реорганізована з Держфінінспекції (Розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 519-р). Також немає положення про Офіс, а положення про Держаудитслужбу ще чинне (постанова Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2016 р. № 43). Навіть нового керівника призначили саме в Держаудитслужбу, а не в Офіс (розпорядження Уряду України від 24 січня 2020 р. № 40-р). В Офіс не переведено жодного працівника, принаймні оголошень про конкурс немає та про переведення інформація відсутня, його немає як юридичної особи (принаймні в ЄДР). Також не внесено хоча б редакційні зміни в жодну з постанов Уряду України, які регулюють проведення заходів державного фінансового контролю Держаудитслужбою (ревізії, аудити, перевірки закупівель). Окрім того, те що Ви поправили в заголовку про Офіс далі по тексту статті всюди Держаудитслужба. Тому прошу відмінити ваші зміни допоки Офіс фактично не запрацює, або хоча б поки не буде затверджене положення про нього. Liubomir G (обговорення) 13:46, 30 січня 2020 (UTC)