Вічна битва

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Вічна Битва»
Megiddo: The Omega Code 2
Жанр фантастика, трилер
фентезі, бойовик
Режисер Брайян Тренчард-Сміт
Пол Дж. Ломбарді
Продюсер Гаррі М. Беттман
Эндрю Крауч
Метт'ю Краучl
Метт'ю Краучl
Стефан Блін
Райян Карасі
Сценарист Стефан Блінн
Холліс Бартон
Джон Фазано
У головних
ролях
Майкл Йорк
Майкл Б'єн
Гевін Фінк
Даян Венора
Чед Майкл Мюррей
Джон МеМітда
Удо Кір
Форбс Райлі
Майкл Пон Чан
Едуардо Яньєс
Тоні Амендола
Оператор Альберт Дж.Данк
Композитор Пітер Бернштейн
Монтаж Джон Леферті
Художник Чарльз Дабо мол.
Джон Чічестер
Шон Холлі Куксон
Річард Рімс
Кінокомпанія Gener8Xion Entertainment
TBN Films
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 107 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2001
Дата виходу 07.09.01
Кошторис $20 million
Касові збори США США $6,047,691
IMDb ID 0263728
Попередній Код Омега

«Вічна битва» (англ. Megiddo:The Omega Code 2) — американський фільм 2001 року. Фільм є продовженням фільму Код Омега. Фільм має різні назви: Меґіддо, Вічна Битва і Код Омега-2. В цій частині, розповідається про дитинство Стоуна Олександра і як здобув великий вплив, і що він робив, заради своєї слави і могутності. Фільм вийшов на екран(Світова прем'єра): 07.09.2001 Бюджет фільму: 20 млн$. В кінотеатрах США : $6,047,691.

Сюжет[ред. | ред. код]

Першого травня у маєтку Олександрів, відзначають день праці. Шестирічний Стоун лишився без матері, але у нього появився брат на ім'я Дейвід. Стоун з ненавидів брата, вважаючи, що він відняв у нього мати, яка померла при народжені Дейвіда. В цей ж день, в малого Стоуна всиляється Диявол в вигляді вогню і малий Стоун пробує вбити Дейвіда.

Але няня, яка ходила за чай для Стоуна, для бесіди з ним, рятує малюка Дейвіда. Батько відправляє в кадетьський навчальний заклад сина, генерал обіцяє виховати з малого лідера. Малий Стоун знаходить Церкву Диявола (Або місце поклоніння Дияволу), де зустрічає його майбутній помічник і малий Стоун проходить церемонію. Тепер Стоун Олександр є намісником Сатани на Землі або, іншими словами, Антихристом (Звіром Апокаліпсису).

Через 20 років Стоун бере за дружину доньку генерала Габріелу. Проходить ще багато років, як Стоун стає канцлером.

Брат Стоуна, Дейвід, стає президентом США, але Стоун Олександр робить пару пропозицій для брата, стати другою людиною після нього на цій землі, але Дейвід відмовляється від спокуси. Тоді Стоун застосовує свій козир, вбивство батька. Всі телеканали США транслюють вбивство Даніеля Олександра, батька Дейвіда та Стоуна. Звинуваченого Дейвіда у вбивстві, яке скоїв його брат, знімають з посади президента США і полюють на Дейвіда Олександра. Канцлер, намагається об'єднати всі десять зон під своїм прапором. Але тут відбувається, не сподіванка. Китай, Мексика чинять опір Стоуну Олександру. Новий президент США, який об'явив себе головою цієї держави, погоджується на в ступ до «Всесвітнього Союзу».

Назріває битва Меґіддо. Канцлер очікує прибуття китайців до складу його армії, але його чекає прикра звістка. Помічник Стоуна повідомляє про штурм китайців, по армії Стоуна.

Стоун віддає наказ про відкриття вогню і битва в Меґіддо розв'язується аж до самого ранку. З тіла Стоуна виходить на арену битви сам Сатана, якого бачить Дейвід. Це означає що він є втіленням самого звіра. Після смертельного поранення Давида Стоун / Сатана викликає своїх темних братів як підкріплення і відновлює свою мертву армію. Повною мірою демонструючи свої надприродні здібності, він навіть затемнює сонце, занурюючи все поле битви в темряву. Наближається "Царство Смерті".

Битва в Меґіддо триває до світанку, все йде по плану Сатани і в насолоді Сатана говорить що він Господь, але на нього чекає не очікувана подія. Із за хмар видне яскраве, сяйво, на яке не можливо глянути. Ось один, другий і третій промінь, проходить з сяйва і число армії Сатани, стає все менше і менше. Ось дійшла черга до помічника. Два, три промені пройшли скрізь нього як меч і за хвилину, і сліду від нього не лишилось. Черга Диявола тепер. Сатана в агонії кричить що Ісус - справжнісінький господь, і бере свої слова назад. Один промінь пройшов скрізь землю, в яку скотився Диявол і був замкнений в ланцюгах, в своєму пеклі. Полон Сатани настало. На ранок, уже був створений новий світ, який відомо що одного разу Ісус рятує віруючих і забере назад під час полону Сатани, і створимо новий світ де Ісус правитиме вічно.

У ролях[ред. | ред. код]