Капітал бра

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Капітал бра
Capital Bra, 2018
Capital Bra, 2018
Capital Bra, 2018
Основна інформація
Повне ім'я рос. Владислав Баловацкий
Дата народження 23 листопада 1994(1994-11-23) (29 років)
Місце народження Сибір, Росія[1]
Роки активності 2009 — тепер. час
Громадянство Німеччина, Росія і Україна
Професії репер, студійний музикант
Інструменти вокал[d]
Жанри гіпгоп[2]
Псевдоніми Capital Bra[1]
Лейбли Urband
CMNS: Файли у Вікісховищі

Capital Bra — (Владислав Баловацький) народився 23 листопада 1994 року в Сибіру, Росія — німецький репер з українським корінням. Він має свій власний лейбл «Bra Music». У Німеччині та Австрії — один з топів у музичних чартах. Він також є першим виконавцем, який був велику кількість разів протягом року в топах німецьких музичних чартах.

Capital Bra народився в Сибіру в 1994 році. Його батьки працювали в нафтовій галузі. Потім родина переїхала до Дніпра в Україну, де він провів частину дитинства. У віці семи років він переїхав з матір'ю до Берліна в округ Гогеншонхаузен. У молодості грав у футбол у « Динамо». Потім він потрапив у дрібне кримінальне середовище і відбув кілька покарань для неповнолітніх. Через бійки йому довелося частіше міняти школи і згодом кинув школу в дев'ятому класі.

Capital Bra почав писати реп-пісні у віці одинадцяти років. Після того, як він в основному був активним на берлінському андеграунді, він вперше з'явився у 2014 році на місцевому хіп-хоп-заході «Реп у середу» і зіграв там деякі битви. Завдяки своїй прихильності та швидко зростаючій популярності він був визнаний найкращим «новачком» шоу того ж сезону. 12 лютого 2016 року він випустив свій перший альбом, який випустили Hijackers. Завдяки швидко зростаючій увазі в попередні місяці, Capital ввійшов до альбому в топ-100 німецьких чартів, де за тиждень піднявся до числа 32. В Австрії він досяг цифри 61. Капітал був представлений в якості «обрані» на альбомі High and Hungrig 2, який вийшов у травні 2016 року і отримав золоту платівку за сингл Paff paff & weiter mit Gzuz.

Його стиль можна віднести до вуличного репу.

У нього двоє дітей[4].

Примітки[ред. | ред. код]